Ariana Grande exe azzal fenyegetőzik, ami a legjobban fáj az énekesnőnek
2018-12-28  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ariana Grande elképesztően nehéz időszakon van túl. Először merénylet történt koncertjén, ahol többen is meghaltak. Ezután szakítottak szerelmével Mac Millerrel, akinek súlyos drogproblémái voltak.

Tedd  Ne tedd Ariana Grande elképesztően nehéz időszakon van túl. Először merénylet történt koncertjén, ahol többen is meghaltak. Ezután szakítottak szerelmével Mac Millerrel, akinek súlyos drogproblémái voltak.

Ariana szinte alig egy hét után összejött Pete Davidsonnal, akivel rekordidő alatt el is jegyezték egymást. Ariana boldogsága azonban nem tartott sokáig, hiszen exe drogtúladagolásban meghalt, ami elképesztően megviselte. Rövid idő múlva pedig felbontották az eljegyzést Davidsonnal is.

Ha ez mind még nem lenne elég, Pete most a közösségi oldalán tette nyilvánossá, hogy szuicid hajlamai vannak. Nem lehet tudni, hogy ez csak figyelemfelkeltés, vagy valóban komoly problémákkal küzd, de reméljük gyorsan meggyógyul.

Ariana helyzete pedig nagyon nehéz lehet, hiszen egyik tragédia éri a másik után. Reméljük nem lesz több baj…

Pete Davidson ezt a bejegyzést tette közzé:

˝Nem akarok már ezen a világon lenni. Nagyon keményen dolgozom, hogy itt maradjak, de nem tudom meddig tudok még kitartani…Én csak segíteni akartam az embereknek. Jusson majd eszetekbe, hogy én szóltam…˝

Pár órával később Pete Instagram profilját is törölte.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.