Ariana Grande egy másik exével randizik?
2019-03-15  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Ahhoz képest, hogy tavaly még úgy zárta az évet Ariana Grande, hogy kilátásba helyezte, hogy a maga részéről lehet, hogy ezt a randizás dolgot örökre elfelejti, mostanában eléggé érdekes irányokba kacsintgat.

Jó, igen, amikor az énekesnő éppen örökre le akart mondani a párkapcsolatokról, akkor még csak pár hét telt el a szakítása után, ilyenkor mindenki sötétebben látja a világot. Azóta a volt barátja, Pete Davidson már körberomantikázta az internetet a nála majdnem kétszer idősebb Kate Beckinsale-lel.

Úgy látszik, hogy Ariana sem akart tovább tétlenkedni, viszont ő egészen érdekes taktikát választott. Úgy látszik, Ariana végigjárja az exeit, nemrég Big Seannal látták, és állították, hogy valami szikra most is volt köztük. Erre most mit látunk!? Az énekesnő egy másik korábbi barátjával Graham Phillips-szel flangált nagy egyetértésben New Yorkban.

A férjem védelmében című sorozatból ismert 25 éves színész nem kevesebb mint három évig járt Ariana Grandéval 2008 és 2011 között, amikor még mindketten kamaszok voltak. Nem tudjuk, hogy jelent-e bármit, hogy most együtt lógnak, vagy ez egy program Ariana részéről, hogy sorban találkozgat a volt barátaival.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.