Anyja szervezi Paris Hilton esküvőjét
2018-01-29  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Paris Hilton (36) édesanyjára hagyta, hogy megszervezze az esküvőjét.

A szállodalánc örökösnője nemrég jelentette be, hogy Chris Zylka (32) színésszel eljegyezték egymást. Paris édesanyja rögtön belelkesült a hírre és felajánlkozott, hogy leveszi a lánya válláról a szervezés terhét.

– Imádok esküvőket szervezni – jelentette ki Kathy Hilton (58), akinek sok dolga lesz a közeljövőben, hiszen a fiának, Barronnak (28) is ő hozza tető alá a lagziját. Paris öccse októberben jelentette be, hogy elveszi a barátnőjét.

– Mindent az adott személyhez kell alakítani. Megkérdeztem a menyemet, hogy milyen hangulatnak örülne, mire azt mondta: szeretnénk mezítláb lenni – mesélte az örömanya. Az biztos, hogy Paris nem elégedne meg egy egyszerű lagzival, őszintén bevallotta, még az is lehet, hogy nem csak egy nagy napjuk lesz.

– Úgy érzem, több esküvőt is szeretnék. A 21. születésnapomra öt bulit tartottam, úgyhogy az esküvőnél lehet, hogy lesz egy európai, egy amerikai és még egy harmadik valahol a világon – mesélte a szőkeség, aki minél előbb szeretné kimondani a boldogító igent.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.