Anna Faris így reagált arra, hogy exe eljegyezte szerelmét
2019-03-31  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Mindenki meglepődött, amikor Chris Pratt és Anna Faris bejelentették, hogy elváltak. Rövid idővel ezután azonban tisztázták a dolgot és elmesélték, hogy egyáltalán nem egyik pillanatról a másikra történt a dolog, régóta külön éltek, csupán halogatták a bejelentést.

Így már nem is volt olyan furcsa, hogy a hírt követően rövid időn belül Anna már mással randizott és utána Chris is bejelentette, hogy Katherine Schwarzeneggerrel randizik. Év elején a színész el is jegyezte új szerelmét egy csodaszép gyűrűvel.

Sokat találgatták, mit szólt Anna a gyors lánykéréshez, ezért most egy interjúban mindent elárult.

Anna mesélt arról, hogy exével már a szakítást követően megbeszélték, hogy bárhogy is alakulnak a dolgok, gyermekük a legfontosabb, ezért törekedni fognak arra, hogy sok időt töltsenek együtt.

Biztosak akartak lenni abban, hogy a fiuk boldog lesz, ezért mindenben támogatják egymást. Az ünnepeket is mindig együtt töltik és közös nyaralásokat is terveznek. Fontos számukra, hogy a másik boldog legyen és támogatják egymást mindenben, amiben csak lehet. Anna azt is elárulta, hogy nem érte meglepetésként az eljegyzés, hiszen Chris előtte kikérte az ő véleményét. Ő pedig nagyon örült és támogatta az ötletet.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.