Angelina Jolie úgy érzi, Brad Pitt ráerőltette a házasságot
2019-10-06  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Úgy hírlik, már a kezdetekkor sem volt teljesen felhőtlen Angelina Jolie kapcsolata Brad Pittel, a színésznő ugyanis azt állítja, exférje nagy nyomás alatt tartotta őt, hogy menjen hozzá feleségül.

Angelina Jolie

Kilenc együtt töltött év után 2014-ben kötötte össze az életét Angelina Jolie és Brad Pitt, ám mint kiderült, ebben nagy szerepet játszott a színész unszolása – írja a Daily Mail. A színész és exférje még a Mr és Mrs Smith forgatásán ismerkedtek meg egymással. A kapcsolatuk ezt követően pompásan alakult, ráadásul karrierjük is felfelé szárnyalt, miközben együtt nevelték hat gyermeküket Los Felizben. Az eljegyzésükre 2012-ben került sor, két évvel később pedig Franciaországban keltek egybe szűk családi körben. Mostanra viszont kiderült, hogy Brad Pitt nagy nyomás alá helyezte Angelina Jolie-t.

Angelina Jolie

„Angelina úgy érezte, Brad nyomást gyakorol rá a házasság miatt” – árulta el egy bennfentes.

A válás viszont akkora fájdalommal járt Angelina Jolie-nak, hogy úgy döntött, soha többé nem házasodik össze senkivel sem. A színésznő egyébként háromszor mondta ki a boldogító igent: korábban Jonny Lee Miller és Billy Bob Thornton felesége is volt.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.