Angelina Jolie elveszítheti gyermekeit
2018-06-13  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Angelina Jolie-nak meg kell egyeznie Brad Pittel, különben elveszítheti gyermekei felügyeleti jogát.

Angelina (43) és Brad (54) között válásuk bejelentése óta folyik a harc a gyermekeik elhelyezéséért. Az egykori álompár hat gyermeket nevelt együtt, kik közül a legidősebb is csak 16 éves. A bíróság döntése szerint a gyerekeknek ebben a korban még komoly károkat okozhat, ha nem tarthatnak kapcsolatot apjukkal – írja a DailyMail. Angelina ezúttal tehát kénytelen megegyezni Pittel, ha nem akarja kockáztatni elsődleges felügyeleti jogát.

Mivel a színésznő jelenleg Londonban forgatja a Demóna 2-t, Brad pedig Los Angelesben tartózkodik, így nem könnyű megoldani az ingázást. De Jolie-nak nem csak a láthatással kapcsolatban kell engedékenyebbnek lennie, azt is lehetővé kell tennie exférje számára, hogy telefonon akármikor felvehesse a kapcsolatot gyermekeikkel. Ugyanakkor, ha a gyerekek apjukkal vannak, ő naponta kizárólag egyszer telefonálhat nekik.

Bár a színésznőnek rengeteg áldozattal jár most a forgatás, ha nem tartja magát a bíróság által előírt felügyeleti szabályokhoz, elsődleges felügyeleti jogát is elveszítheti.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.