Ambrus Attila megmutatta a kislányát
2019-04-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Megmutatta első gyermekét Ambrus Attila, azaz a Viszkis, aki a kislányát csak Cukikának nevezi. Az egykori bankrabló úgy érzi, sokat kell még tanulnia ahhoz, hogy méltó lehessen a gyermekéhez.

A Viszkis biztos abban, hogy kislánya körül később sok fiú legyeskedik majd, mert a kis Anna nagyon cuki, ami majd sok fejfájást okozhat neki. Ambrus Attila február elején lett édesapa, bár azt, hogy apukának szólítják őt, még szoknia kell.

Az egykori bankrabló, aki felemelő dologként éli meg az apaságot, hathetes kislánya arcát először a Story magazinnak mutatta meg:

– Igényli a közelségünket, és elismerem mi is nagyon az övét. Úgyhogy hiába van három légzésfigyelővel felszerelt babaágy is a házban, Annát betelepítettük a nagyágyba. Így a legkönnyebb éjszakánként megszoptatni és megnyugtatni is, ha esetleg valami problémája van – mondta a Story magazinnak a Viszkis, aki 20 évvel fiatalabb kedvesével, Rékával Cukikának becézi a kislányukat.

– Szerencsére nem sok időt töltök tőlük távol. Nem röstellem, gügyögős apuka lettem, és minden pillanatban érezni akarom a családom közelségét. Anna érkezésével új értelmet kapott az életem, amiért nagyon hálás vagyok. Sokat kell tanulnom, hogy méltó legyek hozzá, többek közt gyerekdalokat, mert azokban nem vagyok jó – tette hozzá Ambrus Attila.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.