Alakul az új álompár?
2019-01-05  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Kimondottan jó kapcsolatot ápol Sebestyén Ági modell és Dzsudzsák Balázs, az emírségekbeli Al-Ittihad Kalba magyar válogatott labdarúgója- írja a Blikk.

– Régóta ismerjük egymást. Akkor kezdtünk el beszélgetni, amikor még az egyik budapesti szórakozóhelyen dolgoztam. Egyik nap rám is írt, hogy „Mi van veled, cseresznye?”, ez pedig a formás fenekemre utalt – mesélte nevetve Ági.

– Érezhetően van köztünk kémia, de a távolság közénk állt, nem tudtunk annyit találkozni, ami egy kapcsolat kialakulásához kellene. Most barátok vagyunk, gyakran beszélünk, sőt, nemrégiben tőle kértem segítséget!

Ági ugyanis nemrégiben megsérült a Ninja Warriorban.

– Sajnos, begyulladt a két csont, így nem tudott összeforrni. Tudtam, hogy Balázsnak is volt már sérülése, és megkértem, kössön össze azzal a specialistával, aki őt kezelte. Természetesen azonnal segített. Végül a professzor máshoz irányított, aki egy egyhónapos gyógyszeres kúrát javasolt, ami hatott. Sokat segített a gyógytorna is, már jól vagyok, végre tudok edzeni is – mesélte Ági, akire még vár egy komoly műtét. – Tavasszal veszik ki a vasat a lábamból. Kicsit tartok a beavatkozástól, mert három hónap utána a gyógyulási idő, szóval pont mire teljesen jól lennék, akkor kell ismét kés alá feküdnöm.

Forrás: Bors

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.