A sikeres társkeresők 5 titka
2019-04-03  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Sokszor halljuk, hogy az ismerkedés nem könnyű dolog. Rengeteg történet kering a baráti és ismerősi körünkben a félresikerült találkákról, a kínos helyzetekről és a kellemetlen randi partnerekről.

Vannak emberek, akiknek látszólag könnyen megy, az első randevún is felszabadultak, jó beszélgetőpartnerek és kellemes társaságnak bizonyulnak. Jogosan merülhet fel Benned is a kérdés, hogyan csinálják.

Ezek az emberek egyszerűen olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek ezt lehetővé teszik. Melyek ezek a tulajdonságok? Cikkünkből megtudhatod a titkot.

Olvasd el korábbi cikkünket is a témában: 5 tuti randi tipp nőknek

Íme az az 5 személyiségjegy, amelyet Neked is fejlesztened kell, ha sikert szeretnél elérni az ismerkedésben.

1. Légy rugalmas

Azok az emberek a legsikeresebbek a randizás terén, akik kellően nyitottak az új kapcsolatokra, és a tapasztalatszerzésre. Ha túlságosan válogatós vagy, esetleg túl sokat aggódsz a dolgokon, akkor az megnehezíti a párkeresést is. Ezzel szemben, amikor félreteszed az előítéleteidet, és a benned korábban kialakult elvárásokat, akkor nem csak nyitottabbá válsz, hanem elérhetőbbé is mások számára. Tehát, ha párt keresel, ne félj elmenni egy új környékre, beszélgetni egy olyan emberrel, akikkel ezelőtt sosem tetted volna, vagy kipróbálni valamit, amitől eddig féltél.

2. Mindenkivel légy kedves

A kedvesség erejét sokan alulbecsülik. Ha akár csak egyszer is randiztál már egy kivételesen jó és figyelmes emberrel, akkor bizonyára egyetértesz, hogy a kedvesség mindent megváltoztat. Az udvariasság, a nagylelkűség pozitívan hatnak a viselkedésedre, a megnyilvánulásaidra mások felé, így hosszú távon segítenek abban, hogy minőségi kapcsolatokat építs. Ha azt adod másoknak, amit Te is vissza szeretnél kapni, akkor a kedvességed viszonzásra fog találni.

3. Néha szakadj el a telefonodtól

Egyre inkább úgy tűnhet, hogy az életünk áthelyeződik az online felületekre. Igaz ez a ismerkedésre is. Napjainkban sok órát töltünk a közösségi média felületeken, társkereső oldalakon, de a való életünk offline éljük, és igazán csak egy személyes találkozón ismerhetünk meg valakit. Fontos, hogy az online jelenléted mellett szánj időt a valós interakciókra is, menj el egy edzőterembe, vagy csak ülj be egy kávézóba. Mosolyogj sokat, és amikor köszönsz valakinek, mindig nézz a szemébe.

4. Légy tudatos

A sikeres randizók nem hagynak esélyt a csalódásra. Ez azonban megkívánja, hogy ne csak azzal legyél tisztában, hogy mit akarsz a másiktól, hanem azzal is, hogy Neked mire van igazán szükséged. Ha tudod, hogy ki számodra az ideális pár, akkor nem fogsz egy olyan párkapcsolatot tovább erőltetni, amiben nem érzed jól magad.

5. Hallgasd meg a másikat

Nem túl kellemes dolog, egy olyan emberrel randizni, aki megállás nélkül csak magáról mesél. Egy jó beszélgetésnek meg van a saját természetes ritmusa, egyszer mi kérdezünk, egyszer mi válaszolunk. Ne csak az illendőség kedvéért figyelj arra, hogy mit mond a másik. Ha érzi, hogy tényleg érdekel Téged, amit mond, akkor jobban megnyílik majd, és őszinte lesz, így könnyebben megismerheted az igazi belső énjét.

Sikert elérni a randizás terén nem is olyan nehéz, mint gondolnád. Ha folyamatosan fejleszted a cikkben említett tulajdonságaidat, akkor Neked is sikerülni fog.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.