A nyári kalandok 7 veszélye
2019-06-25  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Szinte mindenki bele bonyolódik élete során legalább egyszer egy futó nyári románcba. Ilyenkor mindenki szabadabb, és lazább. Talán a több napsütés, esetleg a több alkohol az oka, de ilyenkor minden olyan szépnek, és könnyűnek tűnik.

De a nyári flörtöknek is vannak veszélyei, amivel jó, ha tisztában vagy. Íme közülük 7, amire idén nyáron is figyelned kell.

1. Ne ugorj fejest semmibe

Egy nyaralás során számtalan vonzó férfival megismerkedhetsz, akikről nem tudsz lényegében semmit. Pont ezért nem árt az óvatosság. Néhány italnál, és egy jó beszélgetésen kívül ne engedj mást az első alkalommal.

2. Vigyél egy barátot magaddal

Ha egy idegen elhív egy buliba, akkor csak úgy fogadd el a meghívást, ha egy közeli ismerősöd is elkísérhet. Ha minden szépen alakul, akkor természetesen a következő randin már nem lesz szükség gardedámra.

Ezt is olvasd el! A legjobb 6 online társkeresési stratégia, amit ezen a nyáron ki kell próbálnod!

3. Fontos a helyszín

Válassz számodra biztonságos helyet, különösen egy idegen országban. Te sem szeretnéd, ha a nyaralásod rossz véget érne egy no-go zónában.

4. Légy tisztában a saját határaiddal

Ha az a típus vagy, akit mélyen megvisel egy szakítás, még akkor is, ha csak néhány randevú erejéig tartott a kapcsolat, akkor jobb, ha bele sem kezdesz egy nyári románcba. Ellenkező esetben viszont, kellemes emlékekkel gazdagodhatsz a vakáció során.

5. Vedd észre a jeleket

Ne azon gondolkozz, hogy vajon a partnered mit gondol rólad, hanem arra koncentrálj, amit mond, és ahogy viselkedik. Az a legfontosabb, hogy Te mit gondolsz az egész randiról, jól érzed-e magad, vagy sem.

6. Ne csak a látszatra adj

Egy idegen azt mesél magáról, amit akar. Különösen egy nyári flört során, ahol semmit nem tudtok egymás valós életéről. Ne csak a külsőségekkel foglalkozz, próbáld a belső tulajdonságait kiismerni már az elején.

7. Ne engedj a nyomulásnak

Fontos, hogy azonnal vedd észre, ha valaki nagyon erőteljesen próbálkozik, aki nem kér, hanem akar. Akivel minden pillanatban kényelmetlenül érzed magad, mert túl gyors tempót diktál. Ne hagyd, hogy elrontsa a nyaralásod!

par

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.