A megismerkedésetek helyszíne megmutatja, milyen lesz a párkapcsolatotok
2018-05-22  /  Szerző:   /  Tudomány  /  Nincs hozzászólás

Gondolkodtál már azon, mennyire befolyásolja a megismerkedésetek helye a jövőbeli párkapcsolatotokat? Egy brit kutatás szerint egy párkapcsolat jövője és sikeressége nem csak a partnerek jellemétől függ, hanem attól a helyszíntől is, ahol a pár először találkozott. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azokat a leggyakoribb találkozási helyeket, ahol az emberek először találkozni szoktak, és leírjuk, hogy a felmérés szerint a megismerkedés helyszíne mennyire befolyásolja majd a kialakuló párkapcsolat jövőjét.

1. Ha egy bulin ismerkedtetek meg…

… akkor annak az esélye, hogy hosszú távon együtt maradjatok, viszonylag kicsi. Mindketten kalandra vágyó emberek vagytok, szeretitek az életet és könnyen barátkoztok. Nem tűritek a rutint, és ha mégis kialakíttok egy hosszabb párkapcsolatot, akkor az azt jelenti, hogy igazán szeretitek egymást. Növelhetitek az együtt maradás esélyét azzal, ha tiszteletben tartjátok a másik magán életét, és ha nem vádoljátok egymást alaptalan dolgokkal. Legyetek nyitottak egymás iránt, és próbáljátok megérteni a másikat, még mielőtt vádolni kezdenétek egymást.

2. Ha egy parkban ismerkedtetek meg…

… akkor egy egészséges és szép párkapcsolat vár rátok. Kiegyensúlyozott, nyugodt, természetszerető és rendszerető emberek vagytok. Boldogok lesztek együtt, ha meghallgatjátok egymást, és ha figyelembe veszitek a másik véleményét, mielőtt egy fontos döntést meghoznátok. Az utazás a legjobb lehetőség arra, hogy együtt töltsétek a szabadidőtöket, ami segíteni fog titeket abban, hogy jobban megismerjétek egymást, és ezáltal erősebbé tegyétek a kapcsolatotokat.

3. Ha a munkahelyen ismerkedtetek meg…

… akkor nagy esélye van annak, hogy együtt maradjatok. A brit felmérés szerint, azok a kapcsolatok, melyek a munkahelyen köttettek, nagy eséllyel tartósabbak lesznek, sőt gyakran házassággá alakulnak át. Amikor egy stresszes közegben vagy, de láthatod azt a személyt, akit szeretsz, segíthet téged abban, hogy még jobban értékeld őt, te pedig könnyebben megbirkózol a feszült helyzetekkel. Még akkor is, ha tudományos bizonyíték van arra, hogy a kapcsolatotok hosszú távon is működni fog, ne feledjétek, hogy ahhoz, hogy harmonikus párkapcsolatban éljetek, mindenképp szükség van arra, hogy mindkettőtök erőfeszítéseket tegyen azért, hogy valóban működjön a kapcsolatotok. Ha minden perceteket együtt töltitek, akkor megjelenhet a monotónia, ezért próbáljatok meg mindig valami újat csempészni a kapcsolatotokba.

4. Ha egy bárban ismerkedtetek meg…

… akkor a kapcsolatotok valószínű nem fog messzire jutni. A brit felmérés szerint, azok az emberek, akik egy bárban vagy klubban ismerkedtek meg egymással, csak pár hetet bírtak ki egymás mellett, végül pedig szakítással véget ért a kapcsolatuk.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.