A megcsalás igazi válóok Vasvári Vivien számára
2018-06-11  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A megcsalás igazi válóok Vasvári Vivien (26) számára. A VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben második évada véget ért, de hétfőn este 21 órától, a Kibeszélőshow címkével ellátott extra adással még visszatérnek a feleségek, amelyben Vivi azt is elárulta, ugyan nem tartja rövid pórázon párját, a flört tiltva van.

– Nem vagyok féltékeny típus, de megkövetelem a hűséget. Tisztában vagyok az értékeimmel, ha kiderülne, hogy Fecsó megcsal, a közös gyermekünk ellenére is elhagynám – jelentette ki Vivien.

A szőke szépség a Blikknek hozzátette, amíg ő az Egyesült Államokban volt, párja egy idegen nővel fotózkodott – és ez számára elfogadhatatlan.

– Elment egy borfesztiválra és felkerült egy kép az Instagramra róla és egy idegen nőről. Mérges lettem, mert ha egy lesifotós készíti, máris kész az álhír! Úgyhogy megbeszéltük Fecsóval, kerüljük az ilyen helyzeteket, mert rengetegen irigyek ránk, sokan akarják tönkretenni a kapcsolatunkat – magyarázta lapunknak Vasvári Vivien, aki egyúttal azt is elárulta, hogy ha szórakozni megy, nem győzi kerülni a férfiakat, akik sokszor megijesztik őt a közeledésükkel.

– Kíváncsi vagyok, mikor próbálnak közénk furakodni, de minden nőnek és férfinak üzenem: jobban járnak, ha a közelünkbe sem jönnek!

Az Egyesült Államokban adott életet kisfiának Vivien, ami nem volt éppen olcsó mulatság: a szülészorvos, a kórházi ottlét, a privát szoba, a gyermekorvos, az oltások és egyebek átszámítva tízmillió forintba kerülhettek a HOT! magazin információi szerint.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.