A legkülönlegesebb budapesti programok Valentin napra
2019-02-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hamarosan itt a Valentin nap! Ha idén valami igazán különleges programot keresel, amivel meglepnéd szerelmedet, segítünk. Összegyűjtöttünk néhány budapesti romantikus helyszínt, és programot, ahol emlékezetes estét tölthettek együtt.

Igloo Garden

Kellemes vacsora egy étterem tetőteraszán februárban? A budapesti 360Bar különleges és látványos, fűtött iglukban vár Titeket a téli szezonban az Andrássy út legmagasabb épületének tetején. Akár saját iglut is foglalhatsz kettőtöknek, ahol összebújva forró koktélokat és finom ételeket kóstolhattok, miközben együtt gyönyörködtök a város fényeiben.

További információkat itt találsz.

Csokoládé Múzeum

Igazi ínyenceknek való romantikus programot kínál Valentin napon a „budapesti Csokoládé Palota”. A gyönyörű múlt századi nemesi vadászkúria épületébe belépve egy csokoládé szökőkút fogadja a vendégeket, akik február 14-én egy fejedelmi csokoládé és borkóstolással egybekötött múzeumi sétán vehetnek részt. A program végén akár együtt is elkészíthetitek saját csokoládétokat, amellyel meglephetitek egymást a szerelmesek ünnepén.

További információkat a Valentin napi programról itt találsz.

Vogue Hajó

Mi lehetne romantikusabb, mint egy gyertyafényes vacsora kellemes élőzenével Budapest szívében, a Dunán? A Vogue Hajó exkluzív környezetben felejthetetlen gasztronómiai élményt garantál, a városi nyüzsgéstől távol, mégis kilátással a kivilágított Budai Várra és a Margit- hídra. Nemzetközi konyhájukban hagyományos magyar ételek mellett megjelennek mediterrán és Dél- Szláv különlegességek is.

További információkat a programról itt olvashatsz.

Fuji Japán Étterem

Ha kipróbálnátok a Távol-Kelet ízeit, nem mindennapi élményben lehet részetek Magyarország legrégebbi autentikus japán konyháját kínáló éttermében. A Valentin napi vacsora és italkóstoló autentikus japán tatami szobában kerül megrendezésre, ahol a legelőkelőbb japán kaiszeki ételek és hagyományok világával ismerkedhettek meg. Az étteremben sushi látványpult is üzemel, és a vendégek kipróbálhatják az asztalnál készülő főzős ételeket, úgy, mint pl. Sukiyaki, Shabu-Shabu, Ishikari Nabe.

További információkat itt találsz.

 

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.