A boldog párok 10 szokása, amit érdemes ellesned!
2019-02-20  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Te is boldog párkapcsolatról álmodsz? Ha már régóta együtt vagy a kedveseddel, és úgy érzed, hogy a mindennapok rutinjától megfakult a szerelmetek, ne aggódj. Tanuld el, mit csinálnak másképp azok a párok, akik harmóniában élnek, és messziről látszik rajtuk, hogy mennyire szeretik egymást. Olvasd el 10 szokásukat, hogy Te is boldogabb légy!

1. Minden reggel mondd el neki, hogy mennyire szereted!

Minden ébredésnél köszöntsd kedvesed egy „Szeretlek”-kel, és minden reggeli búcsúnál kívánj neki szép napot. Figyeld meg, mennyivel nyugodtabban, és türelmesebben indultok mindketten útnak.

2. Csináljatok közös programokat!

Az idő múlásával egyre jobban megismeritek egymás érdeklődési körét, és a közös pontokat. Vegyetek részt minél több ilyen programon, de ugyanakkor tartsátok tiszteletben a másik privát szféráját is, így nem váltok túl ragaszkodóvá.

3. Sétáljatok kéz a kézben, egymás oldalán

A boldog párok mindig összebújva, vagy egymás kezét fogva sétálnak, hiszen tudják, hogy sokkal fontosabb a kedvesükkel együtt eltöltött idő, mint bármi más.

4. Bízzatok egymásban, és legyetek megbocsátók

Minden pár vitatkozik néha. Ha két ember boldog együtt, akkor ezekben a vitákban együtt keresik a megoldást, a másikkal szemben pedig elnézők, és megbocsátók maradnak.

5. Légy pozitív, csak a párod jó tulajdonságait nézd!

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, kedves, vagy éppen kellemetlen szokásai. A kedvesednek is. Ha kiegyensúlyozott kapcsolatra vágysz, akkor légy pozitív, és mindig inkább a jó tulajdonságait nézd, a többivel ne törődj.

6. Napközben jelentkezzetek be egymásnál!

Hívd fel párodat, amikor a munkahelyén van, és kérdezd meg, hogy telik a napja. Így este is nagyobb lesz köztetek az összhang. Ha a kedvesednek például szörnyű napja van, akkor nem fogod elvárni munka után sem tőle, hogy lelkesedjen a Veled történt pozitív eseményekért. Ha igazán szeret úgyis együtt örül majd Veled.

7. Azonnal öleljétek meg egymást, amint találkoztok!

A bőrünk emlékszik összes jó, bántó, és az elmaradtakra érintésekre is. Azok a párok, akik minden találkozásukkor öleléssel fogadják egymást, valósággal fürdőzhetnek a pozitív energiákban.

8. Minden este azonos időben feküdjetek le aludni

Emlékezz vissza a kapcsolatotok elejére: mindketten alig vártátok, hogy ágyba bújhassatok egymással. A boldog párok megtartják ezt a szokást kapcsolatuk későbbi szakaszában, még akkor is, ha egyikük később felkel, amikor a másik már elaludt. Amikor pedig összebújnak, újra fellángol köztük a vonzalom.

9. Minden este kívánjatok egymásnak „Jó éjszakát!”

Függetlenül attól, hogy épp összekaptatok valamin, vagy egyikőtök megbántotta a másikat, még elalvás előtt béküljetek ki, kérjetek bocsánatot, majd kívánjatok egymásnak jó éjszakát. Egy kiegyensúlyozott kapcsolat titka, hogy sose vigyétek át másnapra a problémákat.

10. Büszkén mutatkozz pároddal!

Ha egy szerelmes párt látsz az utcán sétálni, ők mindig fogják egymás kezét, vagy átkarolják egymás vállát szorosan összebújva. Ezzel is azt tükrözik a világ felé, hogy együtt vannak, és nagyon odavannak egymásért.

Hogyan változtass? Azt tartják, hogy ha egy dolgot 21 napon keresztül minden nap ismétlünk, az beépül a szokásaink közé. Neked sem kell mást tenned, mint válasz a listánkból legalább egyet, és építsd be a hétköznapjaitokba. Ezután pedig vedd észre a pozitív változást!

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.