A 3 legromantikusabb módja, hogy szerelmet vallj
2019-06-05  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A randizás legszebb része, amikor felismerjük, hogy már olyan fontossá vált számunkra a másik, hogy neki is el kell ezt mondanunk. Szerelmet vallani viszont nem könnyű. Egyik félnek sem. Egy ilyen pillanatot különlegessé szeretnénk tenni, hogy mindketten örökké emlékezhessünk rá.

Tökéletes alkalom talán soha nincs, mint, ahogy tökéletes mód sem, mert minden ember más, és minden helyzet egyedi. Mégis van 3 olyan formája az érzelmeink kifejezésére, amely biztosan felejthetetlenné teszi ezt az alkalmat.

Alkoss

Sok művész akkor tud valóban egyedit, és nagyszerűt létrehozni, ha van egy múzsája, ha valaki vagy valami inspirálja. Attól még, hogy Te esetleg nem vagy igazi művész, még megpróbálhatsz alkotni egy egyedi módot a vallomásodhoz. Írhatsz egy verset, vagy egy dalt, de még egy képet is festhetsz, ha arra érzel késztetést. Ezek a remekművek pont attól lesznek értékesebbek egy szimpla „Szeretlek”-nél, mert ilyet más kedvéért biztosan nem tennél meg, így kifejezik a kedvesed számára, hogy mennyire fontos Neked. Egy ilyen meglepetést azért is értékes, mert beleteszed szíved-lelked. Gondolsz rá, időt szánsz rá, és sok energiát. Ne félj tőle, hogy nem vagy profi író, vagy énekes. A szívből jövő üzenet mindig eléri a célját.

Ez is érdekelni fog! 6 jel, hogy a párod hamarosan szerelmi vallomásra készül!

Mutasd meg

Napjaink rohanó világában annyi információ ér bennünket, hogy figyelemhiányosakká váltunk. Sajnos ez igaz a párokra is. Gyakran mondunk valamit egymásnak, de igazából még sem halljuk meg. Ha Te szeretnéd megmutatni, hogy mennyire szereted a kedvesed, akkor ne csak szavakkal mondd el neki, helyette válj jó hallgatósággá, és ezután figyelj oda arra, amiről beszél. Ha például már sokat mesélt neked a kedvenc focicsapatáról, de Te mindig csak felületesen, a gondolataidba révedve hallgattad, mert valójában nem bírod a focit, akkor változtass ezen. Biztosan lesz a közel jövőben egy fontos meccs, amit megemlített Neked a párod, de Te nem foglalkoztál vele. Eddig. Szerezz rá jegyeket, és ajándékozd meg vele. Egy szóban elhangzott vallomás sem fog akkora hatással lenni rá, mint egy ilyen gesztus, amiből egyből tudni fogja, hogy tényleg fontos a számodra. Persze nem muszáj pont egy sporteseményt választanod. Lehet az bármilyen más program (mozi, koncert, kirándulás), amire Te magadtól nem mennél el, de a kedvéért bevállalod.

Írd meg

A levélírás napjainkban már-már egy elfeledett módja a kommunikációnak. Ma elég, ha csak előkapjuk a mobilunkat, és dobunk egy rövid üzenetet, vagy akár csak egy-két divatos emojit a másiknak, hogy közöljünk vele valamit. Sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni egy kézzel írott levél erejét, pedig régen egy-egy fontos üzenet akár életeket is mentett. Természetesen nem kell túl drámainak, vagy fennköltnek lenned az írásodban, csak próbáld meg kiírni magadból, a saját stílusodban, a kedveseddel kapcsolatos gondolataidat, érzéseidet, esetleg terveidet. Ha elkészültél vele, akkor beleteheted egy szép borítékba, és vagy személyesen átadhatod, például egy meghitt vacsora során, vagy ami talán még meghatóbb, ha postán küldöd el számára. Manapság maximum számlákat, és hivatalos iratokat veszünk ki a postaládánkból. Képzeld el, hogy mekkora meglepetés egy igazi szerelmes levél. De egy dolgot sose felejts el, egy ilyen kézzel fogható levél örökké megmarad. Csak akkor írd le valakinek, hogy szereted, ha tényleg vele képzeled el életed hátralévő részét.

szerelem

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.