A 19 +1 legfontosabb párkapcsolati tanács, amit még ma el kell olvasnod!
2019-05-14  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ha úgy érzed, hogy a Te gondolataid nagy része is a párkapcsolati problémáid körül forog, akkor ez a cikk most Neked szól.

Valószínűleg naponta számtalan tanácsot kapsz a környezetedtől, de hidd el, egyik sem lesz olyan objektív, és örökérvényű, mint az alábbi 20 igazság.

1. Sose bízz valakiben, aki szerint az összes exe őrült volt.

2. Soha ne azt kérdezd meg magadtól, hogy elég jó vagy-e másoknak. Helyette kérdezd azt, hogy ők elég jók-e Neked.

3. Sose fuss egy férfi után. Az Igazi nem fog ilyen helyzetbe hozni.

4. Ne akarj megváltoztatni valakit. Ha úgy érzed, hogy a partnerednek változtatnia kellene bizonyos dolgain, akkor nem ő a megfelelő ember számodra.

5. Ha valaki szeret, akkor azt tudni fogod. Nem lesz ködösítés, és nem kell megkérdezned. Egyszerűen csak tudod.

Ez is érdekelni fog! 10 jó tanács a boldog házasság fenntartásához

6. Nem tudod szabályozni, hogy mit csinál a másik. Csak arra van befolyásod, hogyan reagálj a tetteire.

7. Sose kezelj valakit kivételes személyként, ha ő Téged csak egy lehetőségnek tart.

8. Ne a másik feledre várj. Nem vagy félember, hanem egy egyedi, különleges teljes egész. Inkább azt a társad keresd meg, aki elfogad olyannak, amilyen vagy, aki az életed szereplője lehet, de nem maga az élet.

9. Először önmagaddal kell kibékülnöd, és legbelül megtalálni a boldogságod, csak utána oszthatod meg ezt valaki mással.

10. Ne szombat esti bulikban keress vasárnap délutáni társat.

11. Nem Neked kell megtanítanod a másikat az alapvető emberi tiszteletre. Aki magától ezt nem adja meg számodra, nem érdemli meg a figyelmed.

12. Ha rózsaszín szemüvegen át látod a világot, akkor az összes, kapcsolat ellen szóló piros zászló csak egy szimpla zászlónak tűnik, és észrevétlen marad.

13. Olyan társat keress, aki nélküled is tud boldog lenni. Nem a Te felelősséged egy másik ember boldogsága, az mindenkinél belülről kell, hogy fakadjon.

14. Legyetek Ti egymás legnagyobb drukkerei. Ha a párod nincs oda az álmaid megvalósításáért, akkor vissza fog húzni. Találj olyan embert, aki mindig mindenben melletted áll, és kitart a célod eléréséig.

15. Egy párkapcsolat mindig két emberen múlik, és mind a két félnek 100%-ot kell beleadnia.

16. Ha vitáztok valamiről a pároddal, akkor mindig tartsd szem előtt, hogy nem egymás ellen kell harcolnotok, hanem ketten vagytok a probléma ellenében.

17. Egy vita előtt mindig mérlegeld a 10-es szabályt. Gondold át, hogy adott probléma mennyire súlyos, meddig tarthat a hatása: 10 percig, 10 napig, 10 hónapig, vagy esetleg 10 évig? Ha ez utóbbi eset áll fenn, akkor érdemes róla vitázni. Egyébként egyszerűen nem éri meg.

18. Néha a szerelem kevés egy jól működő párkapcsolathoz. Beleszeretni valakibe könnyű, de kitartani mellette jóban-rosszban, hűséggel és bizalommal, az sokkal nehezebb.

19. A szakításnak is van pozitív oldala, általa felismered, hogy mit nem szeretnél a jövőben.

19+1. A szerelem nem pusztán egy érzés. A szerelem egy döntés, amit minden nap meg kell hoznod.

par

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.