7 tanács a régi szerelmed visszahódítására
2018-11-29  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Pároddal összevesztetek? Kidühöngted magad, de utána rájöttél, hogy mégis Ő kell neked? Legszívesebben könyörögve mennél vissza hozzá? Vissza kellene hódítanod valahogy, de nem tudod hogyan? Ha biztos vagy abban, hogy ő az igazi a számodra, akkor adunk pár tippet, hogyan hódítsd vissza a szerelmedet.

1. Figyelj az érzelmeid kimutatására!

Ne hagyd, hogy érzelmeid eluralkodjanak rajtad. Ha elsírod magad vagy elkezded magad visszakönyörögni, az csak rontani fog a helyzeten. A másik félnek teljesen az lesz az érzése, hogy manipulálni akarod. Ha nyugodt és higgadt maradsz, esélyed lesz arra, hogy igent mond egy beszélgetésre.

2. Vizsgáld meg önmagad!

A kapcsolat újrakezdéséhez át kell gondolnotok, mit csináltatok rosszul, miben hibáztatok. Vizsgáld meg magad, és ne a másikat hibáztasd abban, amik megtörténtek veletek. Gondold végig mely tulajdonságaidon kéne változtatni, és majd csak utána, hogy a párod miben hibázott.

3. Válaszd ki okosan a randi helyszínét!

Olyan helyszínt válassz, amihez nem fűződnek emlékeitek. Az új hely jelezze azt, hogy te új esélyt szeretnél adni a kapcsolatotoknak. Párod valószínűleg tudni szeretné majd, hogy mi az oka az újbóli találkozásnak. Biztosítsd arról, hogy nincsenek hátsó szándékaid, esetleg mondd el neki, hogy szeretnéd visszakapni azokat a dolgaidat, amiket nála hagytál.

4. Csinosítsd ki magad!

Vegyél fel egy elegáns ruhát, készíts magadnak szép frizurát és légy ellenállhatatlan. A megjelenés igenis lényeges tényező a visszahódítás terén. Gondolj csak bele, milyen jó lesz úgy hazaérni, hogy te mindent megtettél az újrakezdés kedvéért.

5. Légy nyugodt és kiegyensúlyozott!

Találkozás előtt biztos ideges leszel, de próbáld meg leplezni a félelmeidet. Próbáld meg azt a hatást kelteni, hogy nagyon nyugodt vagy, és akkor sem történik semmi, ha nem sikerül majd jól a találka, vagy esetleg nem kezditek újra a kapcsolatotokat.

6. Adj neki időt!

Pozitív hatással lesz majd rá, hogy nem nyomultál, és nem zsaroltad érzelmileg. Ha még jól is érezte magát veled, küzd le a vágyat, hogy felhívd vagy megkeresd. Inkább várj egy-két hetet, hogy ő keressen majd fel. Ha viszont hosszú ideje már nem jelentkezik, maradj pozitív és próbáld meg tőle függetlenül élni az életedet.

7. Ne hanyagold el magad!

Vedd rá magad, hogy eljárj edzeni. Egy pár új ruhát is beszerezhetsz, hidd el, hogy az exed nem fogja szavak nélkül hagyni, hogy jobban nézel ki, mint régen.

Ha ezek után úgy döntötök, hogy adtok magatoknak egy újabb esélyt, kezdjétek azzal, hogy építsétek újra az egymás iránti bizalmatokat. Ha találkoztok, úgyis látni fogjátok a határokat, és hogy mi fér bele az újféle randiba. Azonban vigyázz, hogy ne vágj rögtön a közepébe, nehogy megcsókold, hacsak nem ő kezdeményez. Ha viszont megteszi, akkor már tudhatod, hogy sínen vagy.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.