7 szabály, amelyet mindenképp be kell tartanod nők napján
2018-03-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Nőnap van és te még mindig azon gondolkodsz, hogy mivel lepd meg a párod? Jó lett volna, ha már nőnap előtt pár nappal elkísérted volna a párod egy bevásárló körútra, mely során kideríthetted volna azt, hogy milyen ajándéknak örülne a leginkább. Ha ezt az alkalmat már elszalasztottad és aggódsz, mert semmilyen ötleted nincs, amivel meglepheted a párod ezen a napon, akkor bíztatunk, hogy ne keseredj el, ugyanis ha betartasz pár szabályt, biztosan jól veszed majd ezt az akadályt is, és időben megtalálod azt a meglepetést, amire a párod leginkább vágyik ezen a napon.

1. szabály

A legfontosabb szabály az, hogy ajándéknak soha ne a legkönnyebb opciót, vagyis a parfümöt válasszuk, mert lehetséges, hogy ezzel nagyon mellélövünk. Csak abban az esetben ajándékozz a párodnak parfümöt, ha pontosan tudod, hogy melyik a kedvence, vagy milyen parfümöt próbálna ki szívesen. Egy csokor vörös rózsával és egy kisebb ezüst, vagy akár arany ékszerrel nagyobb sikered lesz majd.

2. szabály

Ne vegyél a párodnak karórát csak amiatt, mert azt látod, hogy nincs neki. Lehetséges, hogy nem is vágyik erre. Ha tetszenek neki a karkötők, és nincs karórája, akkor vehetsz neki egy olyan órát, ami egy karkötőhöz hasonló. Ezáltal ez egy ékszer és egy óra is lesz egyben. Ha nincs elegendő pénzed egy minőségi órára, akkor semmiképp se vegyél egy olcsót. Ekkor válassz inkább egy másik ajándékot. Egy szál vörös rózsával is nagyon ki tudod majd fejezni a szeretetedet.

3. szabály

Ha eddig még nem köszöntötted fel a szerelmedet, akkor épp itt az ideje annak, hogy felhívd őt. Ezáltal, ha az estére készített ajándék mégsem nyeri el a tetszését, akkor még mindig emlékezni fog arra, hogy napközben is gondoltál rá, és kedvesen felköszöntötted.

4. szabály

Ha együtt laksz már a pároddal vagy feleségeddel, akkor nőnap alkalmából semmiképp sem hagyd őt, hogy elvégezze a házimunkákat. Az ételkészítés, a takarítás és a szennyes is várhat holnapig. Aminek biztosan örülne nőnap alkalmából az az, ha minden házimunkát elvégzel te, este pedig meghívod őt vacsorázni egy romantikus étterembe.

5. szabály

Ha nőnapon le szeretnéd nyűgözni a párod, akkor itt az idő, hogy egy nagy csokor vörös rózsát küldj neki a munkahelyére, egy szerelmes üzenettel. Egy nő sem tud ellenállni egy ilyen szerelmi vallomásnak, így még arra sem lesz szükség, hogy bármi más ajándékot vegyél neki.

6. szabály

Ha párod szereti a bizsukat, és nőnap alkalmából mindenképp egy szép bizsuval szeretnéd őt meglepni, akkor válassz inkább fülbevalót. Egy nőnek soha nem elég a fülbevalóból, így párod is biztosan örülni fog egy újabb darabnak. Ha viszont azt látod, hogy minden nap egy, az öltözékével találó karkötőt hord, akkor vásárolj neki inkább egy minőségi karkötőt, hiszen ebben az esetben nyilvánvaló az, hogy a karkötő a mindennapi öltözékeinek a része.

7. szabály

A ruhák és szépségápolási cuccok ugyancsak a nők kedvencei, ezért, ha úgy döntesz, hogy párodat egy szép ruhával vagy sminkcuccal ajándékozod meg nők napján, akkor mindenképp légy biztos abban, hogy milyen méretű, stílusú és színvilágú ruhákat hord, illetve pontosan milyen sminkre vágyna igazán. Itt is törekedj inkább a minőségre, és igyekezz olyan helyről megvásárolni mindezeket, ahol később vissza tudják cserélni, ha esetleg bármi nem lenne megfelelő.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.