7 női tulajdonság, ami tetszik a férfiaknak
2017-09-11  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Gondolkodtál már azon, milyen tulajdonságokkal rendelkezhetnek azok a nők, akik után minden férfi epekedve vágyik? Alábbi cikkünkből kiderül!

1. Feltétel nélküli szeretet

Ha találtál egy olyan férfit, akit tökéletesnek tartasz, szeresd őt feltétel nélkül. Éreztesd vele azt, hogy értékes számodra és ne felejts el néha bókolni neki.

2. Tolerancia

Azok a nők, akikre minden férfi vágyik, toleránsak és nem bosszankodnak minden kis semmiségen. A párod vétett pár apró hibát, vagy elfelejtett pár apró dolgot? Próbálj meg egy kicsit elnézőbb lenni vele szemben és ne kötekedj vele fölöslegesen.

3. Megértés

Ne kényszerítsd a párod arra, hogy olyan dolgokat tegyen, ami csak neked tetszik, és kerüld el azokat a témákat is, melyek nem érdeklik őt. Nagyon fontos az, ha megérted a párodat. A nőiesség ugyanis megértést és gyengédséget jelent.

4. Tisztelet

A tisztelet egy újabb képesség, ami nem kell hiányozzon a tarsolyodból. Mindegy, hogy mennyi időt töltesz el egy párkapcsolatban, nagyon fontos az, hogy tiszteld a párod és értékeld az összes olyan dolgot, amit érted tesz. Adj neki esélyt arra, hogy nagyobb bizalma legyen benned és a kapcsolatotokban.

5. Szexualitás

Azt szokták mondani, hogy egyes nők erős szexualitás kisugárzással születnek, míg mások elég sok energiát kell belefektessenek abba, hogy magukra vonják a figyelmet. A szexuális kisugárzás egy olyan képesség, amit sok férfi keres egy nőben.

6. Intelligencia

Nem elegendő az, ha csak erős szexuális kisugárzása, szexi külseje és kellemes személyisége van egy nőnek. Mindezen tulajdonságok mellett a férfiak nagyon kedvelik az olyan nőket, akik intelligenciával is rendelkeznek.

7. Függetlenség

Egyik férfi sem szeretne egy olyan párkapcsolatban lenni, ahol mindenről neki kellene gondoskodnia. Mindegy, hogy épp melyik szakaszban van a kapcsolatotok, nagyon fontos az, hogy bebizonyítsd a párodnak azt, hogy független nő vagy, és nagyon sok szituációban egyedül is tudsz boldogulni. Ha kisebb problémád van, kerüld el a párodtól való segítségkérést és próbáld meg megoldani saját magad a helyzetet.

Szólj hozzá