7 mondat, amit soha ne mondj az első randin
2018-04-03  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Nemrég megismertél egy helyes férfit, aki randira hívott? Miután csinosan felöltöztél és szépen kisminkelted magad, kár lenne elrontanod az első találkozást egy helytelen mondattal. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a hét mondatot, amit soha ne mondj az első randin egy olyan férfinak, akivel hosszabb távú kapcsolatot szeretnél.

1. Nekünk gyönyörű gyermekeink lehetnének!

Jobban teszed, ha az első randin ezt a mondatot nem ejted ki a szádon. Nem kell annyira sietni ilyen témákról beszélgetni, hiszen ez még csak az első randi. Élvezd ki a pillanatot, és ne hozd szóba a házasság és gyerek témát, mert ha mégis így teszel, könnyen megeshet, hogy nem lesz már második randi.

2. A terapeutám azt mondta…

Nincs azzal semmi gond, ha terapeutához jársz, azonban ez a kapcsolat egy személyes kapcsolat. Javasoljuk, hogy ezt a témát halogasd egy későbbi randira.

3. Apukám jut eszembe rólad!

Azt gondolod, hogy ha ezt a mondatot mondod a randi partnerednek, akkor ezzel bókolsz neki? Tudd meg, hogy valójában nem azt teszed. Próbálj meg másképp bókolni neki, anélkül, hogy szóba hoznád a családtagjaidat.

4. Gondolkodtál már azon, hogy lefogyj?

Ez egy újabb kérdés, ami veszélybe sodorhatja a második randi lehetőségét. Azon kívül, hogy udvariatlannak fogsz tűnni, még rosszindulatúnak is fog gondolni a randi partnered.

5. Az exem azt szokta csinálni, hogy…

A múlt már elmúlt és az első randin semmiképp sem szabad szóba hozni azt, hogy mi történt az előző párkapcsolatodban. Egyébként is, mit keresel az újabb randin, ha te még az exedre gondolsz? Az első randin semmiképp se beszélj az exeidről és azokról a dolgokról, melyeket a volt pároddal szoktál csinálni.

6. Nem igazán van pénzem / Nagyon sok pénzem van!

Az anyagi dolgokról való beszélgetés egy érzékeny téma az első randin. A pénzt és az anyagi dolgokat hanyagoljátok az első randin, mert úgysem ez mutatja meg az emberek valódi értékét.

7. Szeretnék elmondani neked egy titkot!

A titkokat a párkapcsolat későbbi szakaszában kell csak feltárni. Első randin semmiképp sem kell elmondani a legféltettebb titkainkat, ugyanis könnyen megtörténhet, hogy a randi partnered nem azt fogja érezni, hogy megbízol benne és emiatt mondod el neki a titkaidat, hanem azért, mert pletykás vagy és nem bírod magadban tartani a titkokat. Első randin jobban teszed, ha a saját kis titkaidat megtartod saját magadnak.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.