7 jel, hogy csak a népszerűséged miatt szeret
2018-11-08  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Nemrég megismerkedtél egy új férfivel és az az érzésed, hogy csak azért van veled, mert népszerű vagy? Alábbi cikkünkben megpróbálunk fényt deríteni az igazságra, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint őszintén válaszolni az alábbi kérdésekre.

1. Nagy az ismertségi köröd, és bárhova is mentek együtt a pároddal szórakozni, valaki mindig meghív titeket egy ingyen italra? Szeretsz vele lenni, de mégis azt veszed észre, hogy csak az a jólét tetszik neki, ami téged körbevesz, és sokszor még a barátait is magával hozná, hogy ők is kihasználják a jó lehetőségeket?

2. Amikor egy jó buliba mentek együtt, azt veszed észre, hogy sokkal több időt eltölt azzal, hogy az Instagramra posztolgat, ahelyett, hogy veled lenne? Ha munkádból adódóan lehetőséged van olyan mesés helyekre is eljutni, amiről mások csak álmodoznak, a párod pedig imád veled tartani, de nem amiatt, hogy veled legyen, hanem azért, hogy a szép tájat megcsodálja?

3. Újdonsült párodat túlzottan érdeklik a külsőségek? Mindig arra törekszik, hogy amikor csak utcára lép, ne egy egyszerű farmer-póló kombinációban legyen, hanem mindig a jól öltözött emberek látszatát keltse?

4. Az ismertségi körödben élő ismerőseid segítségével munkát szereztél a párodnak és még azzal sem kellett bajlódnia, hogy megírja az önéletrajzát vagy interjúra menjen? Tökéletesen rád bízza magát a munkakeresés során is, mert tudja, hogy te könnyűszerrel találsz majd neki egy jó állást?

5. Túlságosan a munkád előnyeinek a megszállottja? Szereti, ha mozi, koncert és buli meghívókat kapsz az ügyfeleidtől? Ha csak egy ismerősöd lenne, és nem a szerelmed, rögtön elhagytad volna, amikor azt láttad volna, hogy csak érdekből van veled?

6. Többnyire Facebookon bókol neked, mint szemtől-szembe, csak azért, hogy minél több ember láthassa? Felületes ember, akit nem érdekelnek az érzéseid, hanem csak azt szeretné, ha mások is látnák, hogy milyen szépen viselkedik veled?

Ha azt veszed észre, hogy az újonnan megismert párod a fentebb leírtakhoz hasonlóan viselkedik melletted, illetve a fentebb felsorolt kérdések mindegyikére könnyen tudnál igennel válaszolni, akkor tudd, hogy valószínű egy olyan emberrel van dolgod, aki csak a népszerűséged miatt szeret, és nem egy igazi párkapcsolatot szeretne kialakítani veled, hanem csak ki szeretné használni az általad felkínált jó lehetőségeket. Lehet, hogy a gimiben ez még menőnek számított, azonban felnőtt fejjel egyenesen ciki egy olyan valakivel lenni, aki nem a párja miatt van egy párkapcsolatban, hanem a párkapcsolatban adódott jó lehetőségek miatt.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.