7 helyzet, amikor a flört megcsaláshoz vezethet
2018-02-06  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A flört egy ártatlan dolognak tűnik. Vagy mégsem? Ha párkapcsolatban élsz, de közben élvezed azokat a pillanatokat is, amikor a férfiak bókolnak neked, vagy amikor randira hívnak, akkor ideje lenne megvizsgálnod a párkapcsolatodat és feltedd magadnak a kérdést, hogy vajon helyénvaló az, amit csinálsz? Amikor a flört megcsaláshoz vezet, akkor tudd, hogy eljött az ideje annak, hogy megállj és egy komoly döntést hozz az életedben.

Meg szeretnéd tudni, hogy a flört megcsaláshoz fog-e vezetni? Elegendő az, ha csak pár jelre figyelsz, így még időben vissza fogsz tudni vonulni. Persze, csak akkor, ha tényleg szeretnél… Ha tudatában vagy mindannak, amit csinálsz, akkor sokkal könnyebben meg tudsz majd hozni egy döntést is. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a hét helyzetet, amikor a flört megcsaláshoz vezethet.

1. Elégedetlen vagy a jelenlegi párkapcsolatoddal!

A párkapcsolatok mindig bonyolultak, és fennáll a veszélye annak is, hogy a párkapcsolatba beférkőzzön a rutin, innentől pedig rengeteg probléma és elégedetlenség veszi kezdetét. Ha elégedetlen vagy a jelenlegi párkapcsolatoddal, vagy úgy gondolod, hogy a párod már nem tud semmi olyat nyújtani neked, ami boldoggá tenne, akkor sokkal nagyobb lesz az esélye annak, hogy megcsald őt, és bármilyen kis flört félrelépésre fog késztetni.

2. Tetszik, ha bókolnak neked!

A bókok minden embert boldoggá tesznek, azonban vigyázz, mert a flört és a megcsalás között csupán egy aprócska lépés van. Gondold meg jól, hogy megéri-e elrontani az egyébként stabil párkapcsolatodat pár jelentéktelen bók vagy randi miatt.

3. Szeretsz több időt eltölteni egy másik férfival!

Van egy férfi, aki udvarolni próbál neked, és akinek a jelenlétében nagyon jól érzed magad? Ha egyre több időt szeretnél vele eltölteni, ez annak a jele, hogy elégedetlen vagy a jelenlegi párkapcsolatoddal és a párod a második helyen áll az életedben. Ekkor gondolkodj el azon, hogy valóban szeretnéd-e feladni a párkapcsolatodat és engedni a bókoknak, melyeket egy másik férfitől kapsz.

4. Nem vagy biztos abban, hogy a szerelmed a megfelelő férfi számodra!

Azért vagy a pároddal, mert félsz az egyedülléttől? Vagy amiatt vagy vele, mert egyelőre nincs egy jobb férfi, aki melletted lehetne? Mindegy, hogy milyen okok miatt vagy a jelenlegi pároddal, fontos az, hogy vizsgáld meg az érzelmeidet és hozz egy döntést. Ha nem vagy biztos abban, hogy a párod a megfelelő férfi számodra, akkor lehet jobb, ha mielőbb véget vetsz a vele való kapcsolatnak.

5. Minden nap veszekedtek!

Minden párkapcsolatban vannak könnyebb és nehezebb időszakok, azonban ha minden nap veszekedtek, akkor nagyobb az esélye annak, hogy bármilyen flört megcsaláshoz vezessen. Ha te is minden nap veszekszel a pároddal, akkor azt javasoljuk, hogy vizsgáld meg a párkapcsolatodat, és ha szükségét érzed, akkor mondd a párodnak, hogy tartsatok egy időre szünetet. Ez idő alatt rájöhetsz arra, hogy ez a periódus csak egy nehezebb időszak a kapcsolatotokban, vagy teljesen mélypontra kerültetek, ahonnan már nincs visszaút. Hallgass a megérzéseidre és ne félj úgy dönteni, ahogy neked a legjobb.

6. Egy másik férfivel hasonlítod össze a párod!

Megismerkedtél egy másik férfivel, akinek társaságában nagyon jól érzed magad? Szeretsz bókokat kapni, bármiről beszélgetni vele és sokszor hajlamos vagy arra is, hogy a párodat ehhez a férfihez hasonlítgasd? Mindez annak a jele, hogy az a párkapcsolat, amiben vagy, nem elégíti ki a szükségleteidet, ezáltal bármilyen flört megcsaláshoz vezethet. Vizsgáld meg alaposan a helyzetet és légy őszinte a pároddal. Ha úgy érzed, hogy itt az ideje, akkor tégy pontot a vele való kapcsolat végére.

7. Kecsegtet az a gondolat, hogy másik férfivel legyél!

Azon gondolkodsz, hogy vajon megcsaláshoz vezethet-e egy ártatlan flört? Amikor minden sokkal jobban vonz, mint a párod, akkor ez már egy vészjel. Amikor vonz az a gondolat, hogy együtt legyél egy másik férfivel, akkor bármilyen kis flört megcsaláshoz vezethet. Ha nem szeretnél eljutni a megcsalásig, akkor mindenképp azt tanácsoljuk, hogy vizsgáld meg a jelenlegi párkapcsolatodat és hozz egy döntést. Beszélj nyíltan a pároddal, mondd el neki, mit érzel, és ne félj pontot tenni egy olyan párkapcsolat végére, amelynek szerinted semmiképp sem lett volna jövője.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.