7 csodaszép természet ihlette dekortippek őszre
2019-09-21  /  Szerző:   /  Egyéb, Rúzs  /  Nincs hozzászólás

Ezek a természet ihlette dekortippek csak még több okot adnak arra, hogy megszeressük ezt a gyönyörű évszakot.

1. Barack és rózsaszín

Ki mondta, hogy a rózsaszín nem működik az őszi dekorációkban? Üde színével és egy kis őszibarackos árnyalattal valamennyi stílusú térben telitalálat lehet. Egy rózsaszín-barackos színvilágú csokor vagy ajtókopogtató remekül feldobhatja otthonunk hangulatát.

dekor

2. Vadvirágok mindenhol

A sárga árnyalatai kétségkívül az évszak egyik legkedveltebb színei. Út mentén, mezőn biztosan találunk sárgában pompázó vadvirágokat, amelyek gyönyörű kiegészítői lehetnek például a reggeli terítékének.

dekor

3. Virág helyett

Nemcsak virágokban bővelkedik az ősz: a dísztök a szezon igazi főszereplője, szóval érdemes beszerezni pár darabot, amelyekkel nemcsak a beltereket, de a bejáratot és a teraszt is feldobhatjuk.

dekor

4. Élénk krizantém

A krizantém gyakorlatilag a pünkösdi rózsa őszi verziója. Ezer árnyalatban pompázik, amelyekkel színt vihetünk az őszi hétköznapokba. amivel színt visz a szürke őszi hétköznapokba. A krizantém mellett még dáliában is gondolkodhatunk, hiszen ő az ősz másik nagy kedvence.

dekor

5. Vidám napraforgó

A kora őszi vacsorák főszereplője lehet még a napraforgó is. Néhány asztalon elhelyezett virágával és köré tett mécsesekkel igazi romantikus dekorációt készíthetünk.

dekor

6. Íncsiklandó gyümölcsök

Egy asztal közepére helyezett dekoratív gyümölcstál nemcsak a családot látja el tápláló finomságokkal, hanem őszi hangulatot is varázsol. A kreatívabbak akár virágcsokrokba és tűzhetnek néhány szem almát, színes bogyót vagy csonthéjast.

dekor

7. Ágak és tollak

Lustább dekorálóknak ajánljuk figyelmébe az egész télen át tartó dekorációt, amelyhez nem szükséges más, mint pár mutatós fácántoll és fából készült elemek. Izgalmas színfoltja lehet az otthonunknak.

dekor

Forrás: Lakaskultura

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.