6 tipp, hogyan leplezd az érzéseidet egy olyan férfi előtt, akibe titokban szerelmes vagy
2018-03-29  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Titokban beleszerettél egy férfiba és nem tudod, hogyan leplezd az érzéseidet előtte? Kényelmetlen számodra ez a helyzet, de mégsem tudsz parancsolni az érzéseidnek? Elsőre biztosan bonyolultnak fog tűnni az érzéseid leplezése, főleg akkor, ha az illető egy munkatársad vagy egy ismerős a baráti körödből. Egy nőnek nem illik a férfiakra nyomulni, azonban ha mindenképp azt szeretnéd, hogy valahogy mégis közelebb kerüljetek egymáshoz, fogadd meg az alábbi tanácsainkat.

1. Add tudtára, hogy létezel, de ne fordíts rá túl nagy figyelmet!

Az első lépés, amit tehetsz, hogy felhívd magadra a figyelmet, de ne próbálj meg szemezgetni vagy flörtölgetni a férfival. Mindegy, hogy egy tömeg közepén vagytok vagy a munkahelyen, mindenképpen érd el azt, hogy ő kezdjen el érdeklődni irántad. Meglátod majd, hogy végül fel fogja venni veled a szemkontaktust, és talál majd egy kifogást arra, hogy beszélgetésbe elegyedjen veled.

2. Röviden válaszolj bármilyen kérdésére!

Ha szerelmes vagy egy férfiba, valószínű mindent el szeretnél mesélni neki, azonban mi mégis azt tanácsoljuk, hogy ha bármit kérdez, csak röviden válaszolj. Azzal, hogy szűkszavúan válaszolsz neki, még jobban fel fogod kelteni az érdeklődését, és arra készteted, hogy még többet vágyjon megtudni rólad.

3. Kerüld el az olyan beszélgetéseket, melyeket feleslegesnek gondolsz!

Ha azt választod, hogy figyelmen kívül hagyd a férfit, akkor valójában nagyon sokféle reakcióra számíthatsz majd a részéről. Valószínű, hogy megpróbál mindenféle értelmetlen kérdéseket feltenni neked csak azért, hogy szóba elegyedjen veled, azonban ilyenkor azt tanácsoljuk, hogy került el ezeket a feleslegesnek tűnő beszélgetéseket. Ez egy olyan trükk, mely segít neked abban, hogy egy nehezen elérhető nő látszatát keltsd.

4. Ne öltözködj túl kihívóan!

Ha egy munkatársadba lettél szerelmes, akkor a munkahelyen próbálj meg minél visszafogottabban öltözködni, és ne vegyél föl kihívó ruhákat. Légy óvatos a gesztusokkal is, amiket teszel, és ne engedd, hogy látszódjon az, amit valójában érzel a munkatársad iránt. Kerüld el a direkt pillantásokat, melyek félreértésekhez vezethetnek.

5. Kommunikálj a körülötted lévő emberekkel!

Lehet, hogy nehéz az a pillanat, amikor beleszeretsz egy férfiba, akibe nem kellene, vagy nem lenne helyénvaló, azonban nem szabad soha feladnod a reményt, és a körülötted élő személyekkel sem szabad elhanyagolnod a kapcsolataidat. Kommunikálj a többi kollégáddal vagy a baráti társaságban lévőkkel, így sokkal könnyebb lesz megfeledkezned arról, hogy az a férfi is jelen van, akibe titokban szerelmes vagy.

6. Néha légy figyelmesebb a vele való beszélgetéskor!

Még ha gyakran azt mondják, hogy ha figyelmen kívül hagysz valakit, akkor az segít neked abban, hogy könnyebben megszerezd az illetőt, ez mégsincs teljesen így, ugyanis az sem jó, ha teljesen hidegen viselkedsz azzal a férfivel, akibe titokban szerelmes vagy. Ha beszélgetésbe elegyedtek, mindenképp figyelj arra, amiket mondd és tűnj érdeklődőnek azon tevékenységek iránt, melyeket ő végez. Ezáltal sikerülni fog megtartani az érdeklődését irántad.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.