6 szokatlan dolog, ami a párkapcsolat kezdeti időszakában előfordulhat
2018-06-06  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Az, hogy van párod vagy házastársad a legjobb dolog, ami történhet veled az életben. Azonban tudjuk azt is, hogy minden párkapcsolat elején vannak olyan szokatlan dolgok, melyeket igencsak nehezen viselünk el, főleg ha azok váratlanul érnek minket. De mégis, mire lehet számítani, és hogyan lehet felkészülni a szokatlan dolgokra a párkapcsolat kezdeti időszakában? Mire kell számítanod akkor, amikor összeköltöztök, és főleg akkor, amikor a párkapcsolati szokások megváltoznak? Bár ezek a helyzetek is emberfüggőek, mégis párkapcsolati szakértők megállapítottak pár olyan általános és furcsa dolgot, ami minden kezdő párkapcsolatban megjelenik. Alábbi cikkünkben ezeket a szokatlan dolgokat fogjuk felsorolni.

1. Jóéjt és jó reggelt üzenetek küldözgetése

A leggyakoribb és legszimpatikusabb dolog, ami egy kapcsolat kezdeti időszakában megtörténik az, amikor együtt kezditek, és együtt fejezitek be a napot, még akkor is, ha távol vagytok egymástól. Ezért igyekezz szerezni egy kis rutint a reggeli és esti üzenetek küldözgetésében.

2. Közös fogkefén való osztozkodás

Ha egy ágyneműben alszotok, az még elfogadható, azonban a fogkefe megosztása egyáltalán nem jó szokás, hiszen amellett, hogy nem higiénikus, még undorító is az, ha a párod fogkeféjével mosol fogat. Ezért a legelső dolog az legyen, amikor összeköltöztök a pároddal, hogy vegyél magadnak egy saját fogkefét, melyet akkor használsz, amikor nála alszol.

3. Párunk ruházatának viselése

A párkapcsolat elején a legromantikusabb az, hogy mindig arra vágyunk, hogy egymás mellett lehessünk. Amikor azonban a párunk nincs mellettünk, hirtelen azon kapjuk magunkat, hogy az ő ingjét viseljük, csak azért, mert az hordozza az illatát. Így közelebb érezhetjük őt magunkhoz, ettől pedig jobban fogjuk érezni magunkat.

4. Több követő a közösségi oldalainkon

Egy párkapcsolat élete idővel folyamatosan változik és átalakul. Egy idő után megismeritek egymás családját és barátait, ez viszont azzal is jár, hogy a közösségi oldalaitokon is sokkal több ismerősötök és barátotok lesz. Arra azonban figyelj, hogy a párod családtagjait ne jelöld be ismerősnek mindaddig, míg nem vagy biztos abban, hogy lesz jövője a párkapcsolatotoknak.

5. Minimum rendelési összeg elérése

Ha párkapcsolatod lesz, akkor már az elején bizonyára az is fel fog tűnni, hogy bárhonnan is rendelsz, a minimum összeget mindig el fogja érni a rendelésed. Ha bármi olyan dolgot rendelsz, aminek összeghez van kötve a kiszállítása, akkor biztos lehetsz abban, hogy eléred majd a minimális rendelési összeget az ingyenes szállításhoz is, mert ketten fogtok rendelni. Kényelmes, nem?

6. Saját nyelvezet kialakítása

A legintimebb dolog egy párkapcsolat kezdő időszakában az, amikor a párok kialakítanak maguk között egy saját, titkos nyelvezetet, melyet csak ők ketten értenek, ezáltal már a legkisebb gesztusokból vagy a másik lélegzetvételéből is felismerik azt, hogy milyen állapotban van a párjuk.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.