6 randizási jó tanács, ha a férfi elmúlt már 40, de még soha nem volt komoly kapcsolata
2019-04-25  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Megismerkedtél egy vonzó férfivel, aki már elmúlt 40, de még nem volt házas, sőt nem is élt együtt egy korábbi barátnőjével sem? Ha Te már komoly kapcsolatra, házasságra, és családra vágysz, akkor valószínűleg fogalmad sincs róla, hogy most mit tegyél.

Még akkor is, ha az elején minden fantasztikusan alakul köztetek, később biztosan nem hagy majd nyugodni a gondolat, hogy vajon meddig marad melletted, és mi az oka annak, hogy még sosem volt tartós párkapcsolata. Talán túl válogatós, vagy fél a kötöttségektől, esetleg csak játszik a nőkkel? Egyáltalán mire számíthatsz mellette?

Ismerős? Ne csüggedj, inkább olvasd el cikkünket, amiben összegyűjtöttük azt a 6 tippet, amelyek segíthetnek felmérni a kapcsolatotok jövőjét.

1. Beszélgess vele a volt barátnőiről

Figyeld meg, hogyan mesél a múltbéli szerelmeiről, és a szakításairól. Ha az derül ki számodra, hogy mindenért a partnereit okolja, és szerinte ő egyik esetben sem hibázott, akkor légy óvatos. Lehet, hogy nincs tisztában a korlátaival, vagy egyszerűen csak egy nárcisztikus ember, aki képtelen elkötelezni magát egy kapcsolatban.

2. Vedd észre, ha minden exével kapcsolatban ugyanarra panaszkodik

Ha úgy állítja be az összes régi barátnőjét, hogy mind túlságosan ragaszkodó volt, és egyik sem adott neki elég szabadságot, akkor előfordulhat, hogy miatta történt minden. Talán ő nem akart kötődni senkihez sem, és a viselkedésével mindegyik exéből ugyanazt a védekező magatartást váltotta ki.

3. Beszéljetek a jövőről

Hagyd, hogy felvázolja, mit szeretne elérni. Ha a jövőképében nem szerepel egy komoly kapcsolat, esetleg házasság, akkor valószínűleg nem is ez a legfőbb célja az életben. Inkább csak játszik a nőkkel, majd megunja őket, és keres mást.

4. Kérdezd meg a véleményét a házasságról

Kutatások bebizonyították, hogy a házasságra nyitott, vagy már nős férfiak alapvetően pozitívan nyilatkoznak az együttélésről, és a baráti körükben meglévő boldog házasságokról. Ha a Te partnerednek más a véleménye, és inkább negatívan beszél róla, esetleg elavult szokásnak tartja, akkor nagyon úgy tűnik, hogy fél tőle.

5. Ismerd meg a családi hátterét

Ez egy másik nagyon fontos jelzés. Ha elvált szülők gyermeke, vagy ha megoldatlan problémái vannak a családjával, az erőteljes befolyással lehet a házasságról és a családalapításról alkotott véleményére is. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy akinek elváltak a szülei, az nem élhet kiegyensúlyozott romantikus kapcsolatban a szerelmével, sőt ezek az emberek általában tanulnak a szüleik hibáiból, és megvívják a harcukat a boldog párkapcsolatért. De sajnos előfordulhat az ellenkezője is. Semmiképpen sem vet jó fényt a kapcsolatotok jövőjére, ha nem tudja nevén nevezni, és elengedni a múltbéli sérelmeit.

6. Vizsgáld meg, hogy vannak-e hasonló értékeitek

Vallásos vagy? És ő? Mit gondolsz az élet fontos dolgairól? És vajon ő? Ha alapjaiban különbözik az életről alkotott elképzelésetek, akkor előfordulhat, hogy bár most jól kijöttök, de hosszú távon nem fog működni a kapcsolat. Ha Téged sem érdekel a holnap, mert csak a mának élsz, akkor semmi gond. Viszont ha komolyan szeretnéd elkötelezni magadat valaki oldalán, akkor tudnod kell, hogy a másik is ezt akarja.

Ha ezek után úgy tűnik, hogy a partnered pozitívan nyilatkozik az elköteleződésről, és életetek hasonló szakaszában tartotok, akkor nem számít a múlt, és hogy volt-e már előtted komoly kapcsolata. Ha viszont egyértelműen másként vélekedtek a jövőről, és a fontos dolgokról, akkor jobb, ha elfelejted gyorsan, hogy mielőbb megtalálhasd a tényleg hozzád illő párodat.

par

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.