6 jel, hogy a párod hamarosan szerelmi vallomásra készül!
2019-05-07  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

„Szeretlek” – Talán ezt a szót a legnehezebb kimondani, főleg az erősebbik nem számára. Ha egy férfi úgy érzi, hogy szeret egy nőt, először általában elhatalmasodik rajta a szorongás, és rengeteg kérdés merül fel benne. Vajon ez tényleg szerelem? A választottja is viszonozza ezt? És ha igen, akkor mégis, hogyan mondja el neki? Lássuk be, nem könnyű feladat, elsőként színt vallani, még akkor sem, ha a másik is valószínűleg hasonlóan érez.

Persze az is fontos, hogy az időzítés, a helyszín, és minden tökéletes legyen. Legalábbis a romantikus filmek és regények alapján minden nő erre vágyik, a férfiak szerint. A valóságban azonban semmi nem tökéletes, és a férfiak általában igyekeznek gyorsan túlesni ezen a vallomáson.

Ha Te is épp arra vársz, hogy a párod kimondja ezt a nehéz szót, akkor olvasd el írásunkat, hogy megtudd, melyek azok az jelek, amiből sejteni lehet egy közelgő szerelmi vallomást.

1. Kerülgeti a témát

Talán minden adott a tökéletes szerelmi vallomáshoz, és a partnered el is határozta, hogy ma megteszi, de még így is nehéz ezt az egyetlen szót kimondani. Helyette körülírja millió más módon, utalásokat tesz rá, esetleg abban bízik, hogy majd Te kezdeményezel.

2. Rajtad felejti a szemét

Egyből tudni fogod, hogy készen áll a vallomásra, ha többször is észreveszed, hogy jellegzetes mosollyal az arcán, folyton Téged figyel, miközben a gondolataiba merül.

Olvasd el korábbi cikkünket is, amelyben 10 tippet találsz ahhoz, hogyan vedd rá a párod, hogy felvállalja a kapcsolatotokat.

3. Új szokásokat vesz fel a kedvedért

Néha pusztán a gesztusai alapján sejtheted, hogy szeret Téged. Egyszerűen kialakít egy vagy több szokást, amit rendszeresen megtesz, például ok nélkül virágot hoz Neked, vagy mindig a kedvenc italoddal vár, ha átmész hozzá. Ezek az apró gesztusok mutatják, hogy épp egy új, közös életet hoz létre Veled, még ha ő nem is vallja be még önmagának sem.

4. Körülveszi magát a dolgaiddal

Az előzőhöz hasonlóan egy szerelmes férfira utal, ha hagyja, hogy a dolgaid (például a fésűd, vagy a fogkeféd) ott „ragadjanak” nála. Igaz ez akkor is, ha csak ott felejtetted, vagy, ha ő vásárolta Neked, de fokozatosan egyre több olyan tárggyal veszi körül magát, ami Rád emlékezteti. Azt szeretné, hogy mindig a közelében legyél, és úgy változtatja át az otthonát, hogy Te is jól érezd ott magad.

5. Szívesen beszél a közös élményeitekről

Ha rendszeresen felidézi a közös, vicces élményeiteket (például egy borzasztó mozifilmet, amit együtt láttatok, vagy egy jellegzetes mondatot, amit az anyukád sokszor elejt előtte), az mind arra utal, hogy egy bensőséges kapcsolatot szeretne megalapozni Veled, egy közös élet alapjait lefektetni, ahol helye van egy szerelmi vallomásnak is.

6. Különleges randevúra szervez

Egy drága étterembe hívott el, a szokásostól eltérő módon, és utána egy hosszú sétához van kedve? Igen, ez egy biztos jel. Akkor se keseredj el, ha több ilyen különleges randitok is volt már, mégis elmaradt a vallomás. Biztos lehetsz benne, hogy ő megpróbálta, de aztán, az utolsó pillanatban sosem érezte megfelelőnek a pillanatot. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy végül egy teljesen hétköznapi helyzetben, egyszer csak odaül melléd, és végre kimondja: „Szeretlek”.

par

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.