6 hasznos randi tanács introvertáltaknak
2018-07-12  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Minden introvertált személy számára nagyon nehéz barátokat és leginkább párt találni. Ha úgy érzed, te is az introvertált személyek táborát gyarapítod, akkor alábbi cikkünkben adunk hat hasznos tanácsot arra, hogy könnyebben menjen az ismerkedés.

1. Ne akarj mindig tökéletes lenni!

Egy introvertált személy számára az első randi igazi feszültséget okoz. Ilyenkor mindenképpen törekedned kell arra, hogy ne kritizáld magad, és ne próbáld analizálni minden mozdulatodat és szavadat. Sokkal jobb az, ha számítsz arra, hogy a randi partnered esetleg nem fog nevetni a vicceden, vagy nem minden fog úgy alakulni, mint ahogyan szeretnéd, mintsem azon görcsölj, hogy minden tökéletes legyen. Egyes introvertált személyek akkor érzik magukat jól, ha koncertre mennek, mások pedig akkor, ha egy csendesebb étterembe. A randi helyszín kiválasztásánál fontos tudnod azt, hogy hol érzed magad a legkényelmesebben, és hol válsz nyitottabbá és beszédesebbé.

2. Viselj kényelmes ruházatot!

Még ha jó benyomást is szeretnél kelteni, akkor se viselj olyan ruhát, amiben nem érzed magad kényelmesen. Ha a randi ideje alatt folyton azzal leszel elfoglalva, hogy a szoknyádat húzogatod, vagy a felsődet igazgatod, akkor ez még inkább arra fog késztetni, hogy kevesebb legyen az önbizalmad. Ha igazán jól akarod érezni magad az első randin, válassz olyan ruházatot, amely kényelmes, de ugyanakkor csinos is, és amiben igazán magabiztosnak érezheted magad.

3. Készülj pár témával, melyről szívesen beszélgetnél

Minden randi alkalmával előfordulhatnak kínos, csöndes percek is, melyeket nem fogsz tudni elkerülni, azonban, ha még a randi előtt kigondolsz pár témát, amiről szívesen beszélgetnél, akkor ezzel megmentheted a kínos helyzeteket is. Ha a randi előtt leellenőrzöd a randi partnered közösségi oldalait, ahol látod azt, hogy szereti a teniszt vagy szeret moziba járni, akkor ezek az információk alapján elkezdhetsz egy érdekes beszélgetést.

4. Introvertált vagy, vagy szociális szorongásban szenvedsz?

A fenti két dolog gyakran összekeverhető: az introvertáltság egy olyan személyiségvonás, mely nem tesz téged feltétlenül szégyenlőssé. Ha viszont rettegsz attól, hogy megismerj új személyeket, akkor valószínű, hogy szociális szorongásban szenvedsz. Ebben az esetben tanácsos pszichológushoz fordulnod, ahol megtudhatod, honnan jön ez a félelmed és ahol megszabadulhatsz eme szociális fóbiádtól.

5. Tégy kompromisszumokat!

Túl vagy már az első randin és úgy tűnik, hogy minden jól alakul, azonban a férfi sokkal gyakrabban szeretne találkozni veled, mint ahogyan neked tetszene? Néha jó az, ha kompromisszumokat teszel. Ha az illető személy tényleg fontos számodra, akkor ez minden erőfeszítést megér.

6. Válassz valakit, aki megérti a helyzeted!

Bár néha jó kompromisszumokat kötni, végül mégis fontos az, hogy egy olyan személyt válassz, akivel jól ki tudsz jönni, aki megérti a helyzeted, és aki mellett akkor sem érzed magad rosszul, ha a kapcsolat folytatásához időre van még szükséged.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.