6 előnyös divattipp alacsony hölgyeknek
2019-06-18  /  Szerző:   /  Rúzs  /  Nincs hozzászólás

Bár mások előszeretettel viccelődnek a magasságunkkal – mit, hogyan érünk vagy nem érünk fel – alacsony nőként mégsem ez a legzavaróbb, nem igaz? Az egyik legnagyobb kihívást mindig is az öltözködés jelentette: hogyan ne vágjuk magunkat ketté, és hogyan álljon rajtunk is úgy az a nadrág, mint Heidi Klumon?

divat

Kerüljük a ’nagy pakolóst’

Ha lehet, hagyjuk otthon a hatalmas táskákat. A túlméretezett darabok elnyomhatják az alacsony termetű hölgyeket, és táskáink hangsúlyosabbak lesznek az outfitben, mint mi magunk. Válogassunk inkább a közepes méretűekből, hogy arányos legyen végső megjelenésünk.

divat

 

V, mint V-nyak

Keressük a V kivágású ruhákat, felsőket, kabátokat, mivel ezek optikailag a hosszabb test illúzióját keltik. Ugyanezen okból törekedjünk a függőleges vonalakban szabott, illetve függőleges mintákkal ellátott ruhadarabok viselésére. A magasabb kinézet mellett ezek igazán elegáns összhatást is kölcsönöznek.

divat

Válasszuk a vékonyabbat!

Részesítsük előnyben a vékonyabb, nem annyira tömött, vastag anyagból készült darabokat. Magasabbnak szeretnénk tűnni, nem szélesebbnek, egy hatalmas kötött pulóverrel vagy ruhával viszont pont az ellenkezőjét érjük el. Természetesen nem kell teljes mértékben kiiktatni ezeket ruhatárunkból, de esetünkben a vékonyabb a jobb opció.

divat

Egy szín mind felett

Különösen előnyös kinézetet érhetünk el, ha alacsonyabb testünket egy színbe öltöztetjük tetőtől talpig. A sötétebb árnyalatok karcsúsítanak is, így a legjobb választások a fekete, a tengerészkék, a grafitszürke, a bordó, a méregzöld vagy a lila, de egy eleve vékony testalkathoz kiváló választás lehet a nude is.

divat

Csodás cipők

Alacsony testalkatú hölgyként igazán nyomós okunk van rá, hogy a leggyönyörűbb magassarkú cipőket hordhassuk. Ha valaki nincs jóba a tűsarokkal, semmi gond: hála az égnek, visszatértek a divatba a hegyes orrú lábbelik, amelyek legyenek magasak vagy alacsonyak, tökéletesek arra, hogy a hosszú lábak illúzióját keltsék.

divat

Le a szélessel!

Övek terén figyeljünk oda, hogy a vékonyabb, keskenyebb fajtát válasszuk, így nem vágjuk félbe optikailag testünket. Derekunkra helyezve még csodás sziluettet is adnak nekünk.

divat

Forrás: Activebeauty

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.