6 dolog, melyet a párod nem szeret tőled hallani
2018-10-31  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Anélkül, hogy tudomást vennénk róla, néha olyan dolgokat mondunk a kedvesünknek, melyek igazán zavarják őt. Ilyenkor vajon tudatában vagyunk annak, hogy szerelmünk mennyire nem szeretné ezeket a dolgokat hallani tőlünk, vagy csak egyszerűen kicsúszik a szánkon? Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a hat dolgot, melyet a párod biztosan nem szeret tőled hallani, így legközelebb igyekezz őket elkerülni.

1. Utálom a barátaidat!

A barátaink a saját személyiségünknek a kiegészítői, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak, és akiknek gyakran ugyanolyan hobbijaik vannak, mint nekünk. Ha a párod jól érzi magát a barátai társaságában, nagyon sértve érezheti magát akkor, amikor azt mondod neki, hogy utálod a barátait. Persze, senki sem mondja azt, hogy kötelezően imádnod kell a barátait, azonban a párod kedvéért fogadd el őket olyannak amilyenek.

2. Az exem is mindig ezt tette!

Úgy ahogyan te sem szereted azt, amikor a párod az exeivel hasonlítgat, a párodnak sem tetszik az, amikor az exeiddel hasonlítgatod őt össze. Ha az exed épp annyira jó pasi volt, miért nem békülsz ki vele? Párod mellett igyekezz nem szóba hozni az exeidet vagy a régi kapcsolataidat.

3. Hogy nézek ki?

Csak akkor tedd fel ezt a kérdést a párodnak, ha azt szeretnéd tudni, hogy például hogy áll rajtad egy új ruha vagy egy új smink. Nagyon sok nő viszont csak azért teszi fel ezt a kérdést, mert ezáltal szeretne bókokért könyörögni, vagy csak egyszerűen tesztelni szeretné a párját. Ez azonban nagyon sokszor fölösleges vitákhoz vezet, melyek egyáltalán nem szükségesek egy párkapcsolatban.

4. Nincs semmi bajom!

A klasszikus „nincs semmi bajom” vagy „jól vagyok” mondatok azok, melyeket soha nem kellene mondanod egy férfinek. Ha valamilyen problémád van, beszélj róla a pároddal, és próbáljátok meg közösen megoldani azt. Ha úgy gondolod, hogy nem fontos, akkor inkább tartsd meg saját magadnak, azonban ilyenkor próbálj meg nem szomorúnak vagy mérgesnek tűnni a párod előtt.

5. Ha szeretnél, ezt meg azt tennéd!

Csak azért, mert a párodnak nincs kedve boltba menni egy fagyiért vagy, mert nem szeretné megmasszírozni a hátad, nem jelenti azt, hogy nem szeret. Az érzelmi zsarolásnak semmi értelme nincs, sőt az igazat megvallva, egyenesen nevetséges.

6. És mi van, ha késtem egy kicsit?

Sajnos a „kicsit” szó általában egy órát szokott jelenteni és valószínű nem is először történik meg, amikor „kicsit” késel. Szokd meg, hogy mindig legyél készen időben, és ha mégis megtörténik, hogy elkésel, tudasd előre a pároddal és kérj tőle elnézést a késés miatt.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.