6 dolog, amit a nők elsőként észrevesznek egy férfinél
2018-10-04  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Az első találkozás egy férfivel mindig nagyon érdekes és izgalmas, de sokszor lehangoló is lehet. Ahhoz, hogy egy férfi az „igazivá” váljon számodra, mindenképp meg kell kapnia a család, a barátok és legfőképpen a te jóváhagyásodat. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a hat jelentéktelennek tűnő dolgot, melyet a nők legelőször észrevesznek egy férfinél már a legelső találkozás során.

1. A kinézete

Vannak olyan esetek, amikor a kinézet elhanyagolható, azonban egy új személy megismerésekor a kinézet az, ami alapján a leggyakrabban levonjuk az első következtetéseket az illetőről. Ahhoz, hogy valaki jól nézzen ki, nem szükséges, hogy a legdrágább ruhákat hordja, azonban annak mindenképp nagy jelentősége van, hogy a ruha hogyan áll rajta, a stílusának pedig olyannak kell lennie, amivel felkelti az érdeklődésünket.

2. Az órája

Egy jó karóra sokat elárulhat a viselőjéről – jó-e az ízlése, elegáns-e a megjelenése, megengedheti-e magának azt, hogy elkényeztessen minket?

3. A lélegzete

A rossz lehelet bárkinél zavaró tud lenni, ez azonban hatványozottan zavaró tényezőnek számít, ha pont annak az embernek büdös a lehelete, akivel párkapcsolatot szeretnénk. Ez annak a jele, hogy nem visel gondot eléggé magára.

4. A beszéde

Egy olyan férfi, aki nem tud összerakni egy épkézláb mondatot, soha nem fog a nők álomférfijévé válni. Az első találkozás alkalmával a nők nagyon figyelnek arra is, hogy a férfi mennyire használ trágár szavakat. Az, aki már az első randi alkalmával sem tudja megállni, hogy ne használjon trágár szavakat, az valószínű nem fog a nők kedvencévé válni.

5. A viselkedése

A nők egy igazi herceget keresnek a férfiakban, nem pedig egy szépen felöltözött ördögöt. Ha a férfi nem tud szépen viselkedni a körülötte lévőkkel, ebbe beleértve az ismeretleneket is, több, mint valószínű, hogy nem fog a következő szintre lépni a nők fontossági sorrendjében.

6. Az illata

Semmi sem szexibb annál, mint amikor egy férfinek jó illata van. Természetesen a parfümnek illenie kell a személyiségéhez és nem kell olyan erősnek lennie, hogy megfulladjunk mellette.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.