5 viselkedési forma, melyet mindenképp kerülj el a randin
2018-08-07  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Bizonyára mindannyian azt szeretnénk, ha az összes randink jól sikerülne, azonban ez nem mindig történik így. Sokszor az az érzésünk, hogy a randi romantikus és szórakoztató volt, mégis a randipartnerünk soha többé nem keres meg minket. Vannak olyan helyzetek, amikor a viselkedésünk miatt nem keresnek már minket, és sokszor észre sem vesszünk, hogy igazából hol hibáztunk. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt az öt viselkedési formát, melyet a randik alkalmával mindenképpen tanácsos elkerülnöd.

1. Túl sok alkoholt fogyasztasz

Ha tudod magadról, hogy nem igazán bírod az alkoholt, vigyázz milyen italokat rendelsz és mennyit iszol belőlük. Javasoljuk, hogy mindig legyen melletted egy pohár víz is, így biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz túl sok alkoholt fogyasztani.

2. Folyamatosan igazgatod a sminked

A randi alkalmával folyamatosan azon feszengsz, hogy vajon jól áll-e a sminked? Érthető az, ha jól szeretnél kinézni, azonban nem kell öt percenként ellenőrizgetned a sminkedet. A randipartnered azt fogja gondolni, hogy nárcisztikus vagy, vagy hogy nincs elég önbizalmad.

3. Túl sok parfümöt viselsz

Mindenki szereti azokat a személyeket, akiknek jó az illatuk, azonban a parfümödnek nem kell annyira erősnek lennie, hogy minden körülötted ülőnek felkeltse a figyelmét. Ezért mindig figyelj arra, hogy egy minőségi, jó parfümöt válassz, amit csak módjával adagolj magadra.

4. Az exeidhez hasonlítgatod a randipartnered

A randipartnereidet soha ne hasonlítgasd az exeidhez, még akkor sem, ha ezt pozitív értelemben teszed. Még akkor is, ha a randi alkalmával szeretnéd éreztetni a randipartnereddel, hogy mennyire különleges, ezzel mégsem fogod ezt elérni. Ezzel csupán azt fogod megmutatni neki, hogy még mindig nem vagy túl az exeiden.

5. Folyamatosan a telefonod bújod

Bármennyire is unatkozol, a randin meg kell tisztelned a randipartnered a figyelmeddel. Ha számodra tényleg borzasztónak tűnik a randi, akkor inkább kérj tőle bocsánatot és menj haza, azonban soha ne lógj a Facebookon vagy Instagramon miközben a randipartnered hozzád beszél.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.