5 tuti tipp, amivel fejlesztheted a párkapcsolatod
2018-01-03  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Segítünk, hogy hosszútávon is megőrizzétek a varázst

Senki sem mondja, hogy egy párkapcsolat működőképességének fenntartása könnyű feladat. A romantika kezdeti szakaszában életünk legboldogabb napjait éljük át, ám ahogy ez az úgynevezett nászutas időszak véget ér, megjelennek az első problémák. Elkezdünk vitatkozni, sőt gyakran apróságok miatt is bosszankodunk. A súrlódások minden kapcsolatban normálisak, azonban az egymás iránti szeretetünk mértéke abban rejlik, hogyan oldjuk meg a kihívásokat. Cikkünk segít, hogy elkerüljétek a zökkenőket.

  1. Tegyétek el a telefonokat

Nem azt mondom, hogy az okostelefonok önmagukban képesek megölni a kapcsolatot, de az tény, hogy könnyen elterelhetik figyelmünket, arról, hogy minőségi időt tölthessünk partnerünkkel. Amikor beszélgettek és közbe te a telefonodat nézed nem igazán hallod, amit a másik mond, mivel másra fókuszálsz. Hidd el, ez végtelenül kiábrándító tud lenni.

  1. Élvezzétek az otthon töltött időt

Legtöbben azt feltételezik, hogy ha randiról beszélünk, az azt jelenti, hogy el kell hagynunk a házat és jelentős mennyiségű pénzt kell költenünk az ételre, az italokra vagy egyébre, ami a szórakoztatásunkat szolgálja. Ennek nem feltétlenül kell így lennie, gondolj bele milyen romantikus, ha összebújva megnéztek egy filmet vagy együtt főzőcskéztek a konyhában. Vigyetek egy kis meghittséget a négy fal közé, biztos meglepődsz majd az eredményen.

  1. Egy kis figyelmesség fokozza az intimitást

Emlékszel mikor volt az utolsó alkalom, amikor reggel kávét főztél neki a nagy rohanás közepette? Mikor történt meg utoljára, hogy együtt tusoltatok egy fárasztó nap után? Térj vissza azokhoz a látszólag kicsi, de elképesztő dolgokhoz, amelyek partnereid számára fontosak, ezzel sokat javíthatsz a kapcsolatotokon.

  1. Flörtöljetek kicsit

Ez egy másik hihetetlenül fontos tipp, ami javíthatja a kapcsolatot. Amikor randizni kezdtetek, biztosan tudtátok, hogyan kell flörtölni. De miért is maradt abba a dolog? A flörtölés szórakoztató és megfűszerezi a kapcsolatot, mindkét fél jól érezni magát. Ne hagyd abba a flörtölést, ha megtetted, kezd újra a játékot és szítsd fel a tüzet.

  1. Fejleszd magad

Az egyik ok, amiért egy kapcsolat tönkre mehet, az, hogy kívülről várjuk a boldogságot, más szóval, úgy érezzük, hogy a másiktól függünk. A boldogság azonban belülről jön. Azok a párok, akik boldogok egymással, szintén boldogok saját magukkal. Ha az utóbbi időben nem vagy a legjobb formában, akkor fejleszd és ismerd meg magad, hidd el nem fogsz csalódni, kapcsolatod új lendületet kaphat.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.