5 trendi ruhadarab, ami nem hiányozhat a ruhatárunkból
2019-05-25  /  Szerző:   /  Egyéb, Rúzs  /  Nincs hozzászólás

A nagy divattervező házak minden évben előrukkolnak valamilyen újdonsággal, amelyek között mindig találunk néhány hétköznapokban is alkalmazhatót. Mutatjuk is, milyen trendeket harangoztak be Milánói Divathéten.

A színes

A tavaszi szezonra ugyan továbbra is jellemzőek a pasztellszínek, emellett megjelennek az olyan merészebb árnyalatok is, mint az okkersárga, a pink, a piros, vagy akár ezek neonos változata.

divat

A csíkos

2019-es tavaszi divatban ismét előtérbe kerülnek a csíkos ruhák. De ha nem akarjuk, hogy szélesítsen ez a minta, célszerű olyan darabot választani, amin kétoldalt fut fel csík. Ezzel ugyanis optikailag karcsúsíthatjuk az alakunkat. És a túlságosan nagy csíkok helyett érdemes a vékonyabb csíkozást választani.

divat

A csillogó, flitteres ruha

Továbbra is hódít minden, ami csillog. Főként az alkalmi viseletek között találhatunk igazán különleges, flitteres ruhákat. Minél csillogóbb, annál jobb!

divat

A masni

A masni most mindenen megjelenik: cipőn, ruhán, kabáton, fehérneműn és hajban. A mérete lehet kicsi, közepes vagy akár extrém méretű is.

divat

A futurisztikus retro

Vegyünk kölcsön pár ruhadarabot a nagymama szekrényéből, és bolondítsuk meg valami modernnel. Viseljük blúzruhát rojtos farmerdzsekivel, kötött kardigánt biciklis nacival. A futurisztikus retro 2019 új irányzata, sok neonszínnel, rojttal, patchwork-kel, batikolással és felirattal.

divat

Forrás: Activebeauty

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.