5 tipp, hogyan hagyd, hogy elvarázsoljon és meghódítson egy férfi
2018-12-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Sok férfi vallja azt, hogy tetszik nekik, amikor a nő kimutatja érdeklődését irántuk. Ha te is el szeretnél csábítani egy férfit, akkor használd a női vonzerődet, ennél többet viszont semmiképp sem kell tenned. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy mindig mosolyogj a férfi társaságában, flörtölj a tekinteteddel, légy játékos és fogékony a jelekre. Ez a viselkedésmód az, amitől a férfinek felkeltheted az érdeklődését, és amitől további lépéseket fog tenni azért, hogy meggyőzzön arról, itt az ideje beillesztened őt is a napi rutinodba.

Ha egy férfinek szüksége van a figyelmedre, ne hagyj cserben mindent érte. Ne hagyj fel az álmaiddal, céljaiddal és terveiddel. Ne helyezd a férfit az életed középpontjába. A számodra megfelelő ember úgyis alig fogja várni, hogy meghódítson. Ha a férfi felhagy a hódítási folyamattal, akkor valószínű nem neked való vagy nem jött el még a megfelelő pillanat. Alábbi cikkünkben felsoroljuk, hogyan csábíts el egy férfit, anélkül, hogy rámenősnek tűnnél.

1. Légy úr az érzelmeiden!

A nő, akiről minden férfi álmodik, majdnem soha nem kiabál, nem emeli fel a hangját, nem ismeri az agresszív viselkedést és normális kommunikációval oldja meg a konfliktusokat, erős dühkitörések és fölösleges gyalázkodások nélkül. Meg tudja hallgatni a másik személyt, elfogadja a nézeteit, azonban ugyanolyan erős és határozott marad a saját elhatározásában.

2. Mosolyogj!

A férfiak olyan nőket szeretnek meghódítani, akik tudnak mosolyogni. Ha egy nő mosollyal köszön és mosollyal fejezi ki kedvességét, ez már egy jó jel a férfiak számára.

3. Ne hanyagold el a saját életed!

Egy olyan nő, aki megbecsüli saját magát, soha nem fog felhagyni a saját életével, ha megismerkedik egy férfivel. Az ilyen nő tudja azt, hogy egy élete van, és minden egyes elhibázott pillanat egy lehetőség lehet arra, hogy boldog legyen.

4. Legyen önbizalmad!

Egy olyan nő, aki méltó a férfiak dicséretére soha nem megy lehorgasztott fejjel és tekintettel, hanem mindig felemelt fejjel, önbizalommal és biztos járással közlekedik. Ezek a kis és jelentéktelen dolgok tulajdonképpen büszkeséget és önbizalmat sugároznak.

5. Légy független!

A nő, akiről minden férfi álmodik anyagilag és érzelmileg is független. Az ilyen nő nem viseli el, ha korlátozzák a szabadságában, de ugyanakkor ő sem korlátozza mások szabadságát. Túlságosan értékeli a függetlenségét, de ugyanakkor a másokét is tiszteletben tartja.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.