5 tény, amit tudnod kell a társkeresésről
2019-05-16  /  Szerző:   /  Egyéb, Randi  /  Nincs hozzászólás

Az ismerkedés gyakran jár együtt a bizonytalanság érzésével. Nem tudjuk, hogy kire vágyunk, hol keressük, mit szeretnénk.

Ha Te is ebben a cipőben jársz, akkor valószínűleg magadra ismertél. Az ismerőseid biztosan elhalmoznak mindenféle jó tanáccsal, és ha ez nem lenne elég, az interneten is számtalan tippet kaphatsz a randizáshoz, amelyek vagy beválnak, vagy nem.

Létezik azonban 5 olyan alapigazság, ami jó kapaszkodót nyújthat, ha épp fogalmad sincs, hogy mire számíthatsz a partnereddel kapcsolatban.

1. Egy férfi sem fog kiteljesíteni

Egyszerűen csak azért, mert nem vagy fél ember. A boldogságod elsősorban belülről kell, hogy fakadjon. Ha önmagadat nem szereted, és nem tiszteled, akkor egy másik embert sem fogsz tudni igazán. Ne azt keresd egy férfiban, ami belőled hiányzik, vagy, amiben fejlődnöd kellene. Békülj ki önmagaddal, az életeddel, és akkor boldogabb leszel egy párkapcsolatban is.

2. Ami az elején jó, az később is az marad

Fontos, hogy még a kapcsolatotok elején megfigyeld a partnered viselkedését a különböző helyzetekben, mert számíthatsz rá, hogy később ugyanígy fog mindenre reagálni. Ha már a kezdet kezdetén, akár az első randin, nem elég tisztelettudó, esetleg arrogáns, akkor ezeken a tulajdonságain Te nem fogsz tudni változtatni, bármennyire is zavaróak számodra. Csak a saját tetteinkre lehet befolyásunk, másokéra nem. Ha viszont már az elején jól érzed magad a társaságában, akkor valószínűleg ez így is marad.

Ezt is olvasd el! 7 férfitípus, akiket jobb elkerülnöd az online társkeresés során

3. A virág nem csupán egy ajándék

Emlékszel még rá, hogy mikor ajándékozott Neked először egy férfi virágot? Valószínűleg nem, és remélhetőleg azért, mert már sokszor megtörtént. Valahányszor egy férfi meglep egy ilyen kedves gesztussal, az azt jelenti, hogy gondol Rád, és kedvel. Ha viszont elmaradnak ezek az apró figyelmességek, akkor sajnos nem állnak olyan jól a közös dolgaitok, mint Te gondolnád.

4. A szabadság vonzó dolog

A férfiak számára nincs annál vonzóbb, ha egy nő magabiztos, független és jól érzi magát a bőrében. Ezek a nők igénylik a saját teret, egy bizonyos fokú szabadságot, és ugyanezt megadják a párjuknak is.

5. Jobb, ha elérhetetlen maradsz

Ha randizni kezdesz valakivel, az még nem jelenti azt, hogy azonnal együtt kell töltenetek az éjszakát. Természetesen nem tilos, de az ismerkedés elején, jobb, ha kicsit titokzatosnak, és elérhetetlennek tűnsz. Ezzel még inkább arra ösztönzöd a partnered, hogy meg akarjon ismerni. Ha viszont neki ez nem tetszik, akkor valószínűleg nem is gondolta Veled komolyan.

par

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.