5 szuper kiegészítő a fesztiválszezonra
2018-06-30  /  Szerző:   /  Rúzs  /  Nincs hozzászólás

Újra itt a nyár, a strandolás mellett megérkezett a fesztiválszezon, amire már nagyon sokan vártak. Miután mindenki kiválasztotta melyik fesztiválokat keresi fel az idén és beszerezte hozzá a jegyeket, a következő lépés az elvivendő ruhák és kiegészítők kiválasztása. Sokan bohókás öltözetükkel szeretnének kitűnni a tömegből, az idén szeretnénk nektek segíteni a felkészülésben, hogy melyik az a néhány kiegészítő, amit jó, ha elcsomagolsz.

Virágkoszorú vagy fejdísz

Leginkább a hajba valókkal tudtok kísérletezni, már tavaly is nagy divat volt a kissé hippis virágkoszorú valamint a bőr fejdísz. Biztos lehetsz benne, hogy ezekkel a trendi kiegészítőkkel az idén sem lősz mellé. Ezek a vidám színű darabok tükrözik a fesztivál szabadságát és segíthetnek megoldani a szembe hulló haj problémáját is, persze csak ha nem az a cél.

Stílusos karkötők

Igazán remek ötlet a különböző méretű és anyagú karkötők variálása, ezzel is meg tudod mutatni saját egyéniségedet és nem kell attól tartanod, hogy máson pontosan ugyanazok a darabok vannak.


Trendi napszemcsi

Ne feledkezz el szemed védelméről sem, hiszen gyakran előfordul, hogy rengeteg por kavarodik fel egy-egy fesztivál területén. Egy remek napszemüveg megvéd a portól és nap káros sugaraitól is így két legyet üthetsz egy csapásra, arról nem is beszélve, hogy sokan szexisnek találják ezt a viseletet.


Igazi jóbarátod, a táska

Ha kényelmesen szeretnéd érezni magad fesztiválozás közben, akkor a legjobb, ha hátizsákot vagy oldalpántos táskát választasz. így nem kell attól tartanod, hogy egész nap a kezedben kell szorongatnod egy táskát, amit szíved szerint inkább elhajítanál, hogy megszabadulj a kényelmetlenségtől. A hátitáska azért is praktikus, mert szinte minden fontos dolgot bele tudsz pakolni a kézfertőtlenítőtől elkezdve egészen az ásványvizes üvegig. Persze ebben az esetben is a díszités segít az önkifejezésben.


Segít a kalap

Tudom, hogy sokan nem szeretik, de egy fesztiválra nincs is jobb választás egy kalapnál, főleg így nyáron. Nem csak az arcod nem fog leégni, de még a napszúrástól is megvéd, így nem kell aggódnod, ha kedvenc koncertjeid már kora délután elkezdődnek. Annyira azért ügyelj, hogy olyan méretet válassz, amivel nem takarod ki a mögötted állók elől a színpadot.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.