5 ok, ami miatt nem bízol a férfiakban
2017-01-02  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Csalódtál már a férfiakban? Falakkal vetted körül magad, és senkit sem engedsz közel magadhoz? Attól félsz, hogy egy új kapcsolatban is csalódni fogsz? Felbukkant egy helyes pasi, aki rajong érted és mindent megtenne a szerelmedért, de te még mindig bizonytalankodsz? Miért történik mindez? Hogy gondolkodnak a nők és mi miatt félnek egy újabb kapcsolat kialakításától?

  1. Nem szoktad meg, hogy bókokkal halmozzanak el

Egy intelligens nő tudja értékelni önmagát, ismeri az erősségeit és gyengeségeit. De amikor túl sok bókot kap, hajlamos arra, hogy furcsának vélje a helyzetet, főleg abban az esetben, ha korábbi kapcsolatában nem értékelték őt. Másrészt, a bókokat mértékkel kell adagolni. Ha egy férfitól egész nap csak azt hallod, hogy milyen szép és okos vagy, egy idő után veszít a hitelességéből, hisz azt fogod gondolni, hogy vajon minden nőnek ugyanezeket mondja? Vajon tényleg igaz az, amiket mond?

  1. Túl sok figyelmességgel halmoz el

Ha eddig sokat kellett küzdj azért, hogy magadra vond a férfiak figyelmét, az új pasi pedig túl sok figyelmességgel halmoz el, természetes, hogy egy idő után elkezdesz aggódni. Ha napi több tíz levelet ír, ha tudtodra adja még azt is, hogy épp hova megy, és mit csinál a nap folyamán, ne ijedj meg. Tanuld meg élvezni a figyelmességét!

  1. Irreálisnak tűnik az, amit mond

Ha azt mondja neked, hogy ő egy olyan pasi típus, aki képes csak egy nőre koncentrálni, és az az egyetlen nőszemély csak te leszel, nagyon valószínű, hogy elsőre nem fogsz neki hinni. Miért? Mert az, amit mond, túl szépnek hangzik, irreálisan szépnek. Sőt, elsőre lehetséges, hogy rögtön hazugnak fogod hinni, és félve egy újabb csalódástól, megtartod a tisztes távolságot.

  1. Nem engeded meg magadnak, hogy szerelmes légy

Ha az új pasi azt mondja neked, hogy soha nem ismert egy olyan nőt, mint amilyen te vagy, hogy különleges vagy és egyedi, valószínű, hogy nem fogsz sokat elhinni mindezekből. Azért, hogy védekezz, inkább bebeszéled magadnak, hogy ez nem lehet igaz, és biztos csak te képzeled túl a dolgokat. Ez igazából nem más, mint félelem attól, hogy szerelmes légy.

  1. Nagyon nehezen tárod ki a szíved mások előtt

Egy korábban már csalódott nő nagyon nehezen nyílik meg mások előtt. Ha az új pasinak adtál egy esélyt, már bátor vagy. Még akkor is, ha nem mondod el neki elsőre, hogy neked is hiányzik egy férfi az életedből, és a szíved legmélyén te is reménykedsz egy boldog kapcsolatban vele, és hogy nagyon is vonzódsz hozzá. Ha tényleg ő az igazi, biztos lehetsz abban, hogy lesz elég türelme ahhoz is, hogy megvárja, míg te is felkészült leszel arra, hogy kinyisd a szíved előtte. És akkor már tudni fogod, hogy megérte bízni benne, ő pedig tudni fogja, hogy megérte várni rád.

Szólj hozzá