5 jel, melyből megtudhatod, hogy a férfi már párkapcsolatban él
2018-07-25  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Megismerkedtél egy nagyszerű férfivel, aki úgy tűnik, vonzódik irántad, azonban nem tudod, hogy valóban szingli-e, vagy már párkapcsolatban él? Sajnos vannak olyan esetek, amikor megismerjük a világ legtökéletesebb férfiját, beleszeretünk, és rá egy kis időre kiderül, hogy neki már van egy régebbi párkapcsolata is. Egy ilyen hír soha nem kellemes – nem csak azt tudod meg, hogy eljátszotta a bizalmadat, de rájössz arra is, hogy semmi esélyed sincs arra, hogy valaha is komoly kapcsolatot alakíts ki vele, és valószínű csak egy múló viszonyra kellettél neki. Alábbi cikkünkben felsorolunk 5 jelet, melyek könnyen lebuktatják azokat a férfiakat, akik már párkapcsolatban élnek, és akikkel nem árt mielőbb szakítanod.

1. Nem válaszol a telefonhívásodra!

Ha az imádott férfi nem válaszol a telefonhívásodra, de rögtön utána visszahív, biztos lehetsz abban, hogy valami nem tiszta az életében. Persze, egyszer-kétszer még megtörténhet az is, hogy valami miatt nem tudja fogadni a hívásodat, de ha minden egyes alkalommal, amikor hívod őt, ez történik, akkor kezdhetsz gyanakodni. Valószínű, hogy át kell mennie egy másik szobába vagy helységbe ahhoz, hogy fel tudjon hívni, és hogy a szerelme vagy a felesége ne hallja meg a beszélgetéseteket.

2. Kikapcsolja a telefonját, amikor veled van!

Ha a férfi kikapcsolja a telefonját, amikor veled van, valószínű azért teszi, mert nem szeretné, ha a párja, vagy felesége épp akkor hívná, amikor veled van.

3. Nem ismered a barátait és családját!

Már egy jó ideje együtt vagytok, de mindig elkerüli azokat az alkalmakat, amikor bemutathatna a barátainak vagy a rokonainak? Lehetséges, hogy mindezt azért teszi, mert nem szeretné, ha mindenki megtudná, hogy szeretőt tart.

4. Ünnepnapokon soha nem ér rá!

Ha a férfi soha nem tudja veled tölteni az ünnepnapokat, nagyon valószínű, hogy a feleségével vagy a szerelmével tölti azokat. Legyünk őszinték, egy férfi sem lehet annyira elfoglalt, hogy a teljes hétvégéjét a szüleivel vagy a nagyszüleivel töltse el, nemde?

5. Soha nem hív meg a saját lakásába!

Mindig csak a városban vagy nálad otthon találkoztok, a férfi viszont soha nem invitál a saját lakásába? Milyen más indoka lehet erre? Ok, lehet, hogy nagyon szegény és szégyelli a lakását, azonban ha erről lett volna szó, csak észrevetted volna.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.