5 jel, mely elárulja, hogy párod már nem szeret többé
2018-07-05  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Szeret… nem szeret… szeret… nem szeret… Nem szükséges a régi virágszirmokat tépkedő játékkal kiszámolnod, hogy vajon szeret-e a párod, hiszen alábbi cikkünkben leírunk 5 biztos jelet, melyből rájöhetsz arra, hogy párod tényleg szeret-e vagy sem.

1. „Láthatatlan” lettél

Bár régóta együtt éltek, párod mégis úgy viselkedik veled, mint egy idegen? Sokszor távolságtartó, te pedig úgy érzed magad, mintha láthatatlan lennél? Ha te nem kérdeznél tőle semmit, akkor több napig hozzád sem szólna? Romantikus vacsorákról és programok tervezéséről pedig szó sem lehet? Akárhányszor hozod fel neki ezt a témát, mindig kitérő válaszokat ad, hogy fáradt vagy nincs ideje? Ha párodnál is hasonló viselkedést tapasztalsz, nyilvánvalóbb nem is lehetne, hogy megunta a veled való kapcsolatát.

2. Már nincs kedve a szexhez

Eltelt egy-két hét, vagy akár egy hónap, de a szerelmes hancúrozás mindig elmarad? Mindig kitalál valamit, ami miatt soha nincs kedve hozzád? Mindig fáradt, nincs ideje vagy elalszik mielőtt te is ágyba kerülnél? Ha pedig gyanakodni kezdesz és megkérdezed, hogy nem-e talált magának egy másik nőt, még ingerlékenyebbé válik? Egy nő nagyon hamar rájön arra, ha a párja már nem vonzódik hozzá. Ezért hallgass a megérzéseidre, és ülj le vele egy komolyabb beszélgetésre.

3. Nem válaszol a „szeretlek” szóra

Ha korábban versenyeztetek, hogy ki tudja jobban kifejezni azt, hogy mennyire szereti a másikat, most pedig csak te mondod neki a „szeretlek” varázsszót, őt pedig még meg sem hatja, vagy egyszerűen csak annyit mond, hogy „köszi”, akkor ez egyáltalán nem jelent jót a párkapcsolatotokra nézve.

4. Mindenben hibát keres

Párod korábban mindig engedékeny és gyengéd volt, most pedig úgy viselkedik, mint egy anyós? Minden, amit mondasz vagy teszel, helytelen, és úgy érzed, hogy az egyszerű jelenléted is idegesíti őt? Sőt, elkezdte kritizálni azokat a dolgokat is, melyeket korábban vonzónak talált benned? Ha egy rövid szoknyát veszel fel, már nem szexi vagy számára, hanem vulgáris? Úgy érzed, hogy már csak akkor érzi jól magát, ha talál valami olyan dolgot, amibe beleköthet, és ami miatt veszekedhet veled? Ha a te párod is hasonlóan viselkedik, akkor ideje elgondolkodnod, hogy valóban a megfelelő ember mellett vagy-e.

5. Gyakran hazudik

Az utóbbi időben gyakran rajtakaptad a párod azon, hogy hazudott, amikor pedig magyarázatot kértél, mindig agresszíven válaszolt? Mindig, amikor megkérdezed, hogy hol volt, azzal vádol, hogy meg akarod őt kötni, és hogy kontroll alatt akarod tartani az életét? Amikor kettesben szeretnél szervezni programot, mindig azt mondja, hogy túlóráznia kell a munkahelyen, utána pedig kiderül, hogy a kollégáival iszogatott a kocsmában? Ha a te párod is hasonlóan viselkedik, akkor nyilvánvaló az, hogy zavarja már a jelenléted, és hogy meg szeretne szabadulni tőled.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.