5 jel, hogy egy posztmodern Casanovába lettél szerelmes
2017-10-10  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Előfordult már veled, hogy olyan férfiakkal találkoztál, akik nem voltak megfelelőek számodra, de mégis teljesen elvarázsoltak az ellenállhatatlan vonzerejükkel? Lehet, jó lenne mégis több jelentőséget tulajdonítani azoknak a jeleknek, mely szerint egy Casanovába botlottál, és távolt tartani magad az olyan párkapcsolatoktól, melyek rosszat tehetnek neked.

Azokat a férfiakat, akik megbántanak, és nem keresnek komoly kapcsolatokat, bárhogyan nevezheted: Casanovának, Don Juannak vagy bárhogyan, ahogyan csak szeretnéd. Ezek azok a férfiak, akik nem keresnek mást, csak azt, hogy újabb nőket elcsábítsanak és, hogy dicsekedjenek a kalandjaikkal. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azokat a jeleket, melyek megmutatják azt, hogy egy posztmodern Casanovába botlottál.

1. Figyelmes a részletekre

Hasonlóan a régi idők Casanovájához, egy igazi csábító nagy figyelmet fordít a részletekre, igényes, de ugyanakkor nagyon jól beilleszkedik a társadalomba. Egy posztmodern Casanova mindig ismeri a megfelelő embereket, aktív szociális életet él, és bármilyen környezetbe be tud illeszkedni. Egy jól meghatározott imidzse van, és aligha találsz benne hibát. Más szavakkal, tökéletes férfinek tűnik.

2. Jól ismeri a manipuláció művészetét

Egy posztmodern Casanova nagyon jól tud manipulálni. Nagyon sok szociális platformon jelen van, ahol kommunikálni tud, és amiket nagyon ügyesen is használ, annak érdekében, hogy jól kigondolt üzeneteket küldözgessen. Jól tudja, hogyan vonja magára a figyelmet, mit mondjon egy nőnek, ha el szeretné őt csábítani, és minden bizonnyal tudatában van az erősségeivel is. Ez a fajta férfi túl sok erőfeszítés nélkül is életben marad a társadalomban, mert mindent a kezében tart és egy igazi mesternek képzeli magát, amikor a csábításra kerül sor.

3. A ruházata kifogástalan

A Casanova ruházata mindig kifogástalan, és mindig eleganciáról és magas társadalmi státuszról árulkodik. A stílusa egyedi, a ruhái minőségi anyagból vannak és drága kozmetikai termékeket használ. Ugyanakkor drága ruhákat is hord és mindig az ismert divattervezők vagy divatmárkák kollekcióiból válogatja össze a ruhatárát.

4. A megjelenése zavarba hoz

Egy igazi Casanova mindig zavarba tud hozni, amikor a közeledbe kerül. Ha szóba állsz vele, biztosan összezavarodsz abban, amit mondani szerettél volna, és minél zavarodottabban fogsz viselkedni a társaságában, ő annál nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz.

5. Nehezen tudod visszautasítani

Még ha a Casanova férfi nem is szeretne tartós kapcsolatot, folyamatosan olyan jelzéseket ad a nők felé, mintha meg szeretné őket hódítani. Egy Casanova nem tűri el azt, hogy a nők visszautasítsák, hanem folyamatos rajongást és figyelmet követel.

Szólj hozzá