5 jel, hogy bejössz a férfinak
2018-02-28  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Megismerkedtél egy helyes férfival, és nem tudod még eldönteni, hogy ő miként gondolkodik rólad? Szeretnéd tudni, miként érez irántad, illetve tetszel-e egyáltalán neki? Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt az 5 jelet, melyből rájöhetsz arra, tetszel-e az imádott férfinek vagy sem. Az alábbi jelek megismerése segítségedre lehet abban, hogy könnyebben megértsd és átvészeld ezt a bizonytalanságokkal teli időszakot, ugyanakkor pedig megtanulhatod, hogyan nyerd vissza az önbizalmad és hogyan fejleszd a személyes varázsodat.

Ha a férfi az alábbi jeleket mutatja feléd, biztos lehetsz abban, hogy tetszel neki:

1. Felveszi veled a kontaktust

Ha tetszel egy férfinak, akkor biztos lehetsz abban, hogy előbb-utóbb szóba fog elegyedni veled. A férfi személyisége fogja eldönteni, hogy mikor érkezett el az ideje annak, hogy megtegye ezt a lépést. Ha nem szeretne játszadozni veled, és valóban őszinte, ennek a lépésnek a megtétele sem fog két napnál tovább tartani. Ha viszont te már biztos vagy abban, hogy bejössz neki, akkor akár te is megteheted az első lépést. Már nem abban a korban élünk, amikor a lányok csak türelmesen várják, hogy megcsörrenjen a telefonjuk, és az imádott férfi randira hívja őket.

2. Testbeszédével kommunikál veled

Lehet, hogy a férfi szóban nem kommunikál még veled, azonban a testbeszédével minden érzelmét elárulja irántad. Amikor a közeledben van, feszült vagy relaxált? Lemásolja a gesztusaidat? Talál kifogásokat azért, hogy megérintsen, amikor beszélgetésbe elegyedik veled? Ha a hátadra teszi a kezét azzal a szándékkal, hogy vezessen a nagy tömegben, vagy ha megsimogatja a kezed ebéd közben, biztos lehetsz abban, hogy tetszel neki.

3. Emlékszik az életed apró részleteire is

Ha tetszel egy férfinak, akkor biztos lehetsz abban, hogy mindent megtesz azért, hogy meghallgasson, és minden szavadra emlékezzen. Ha tetszel a férfinak, akkor már az első találkozásaitok alkalmával is meg fog lepni téged azzal, hogy minden egyes részletre emlékezni fog, amiről te már egyszer meséltél neki. Ha tetszel neki, akkor minden erejével azon lesz, hogy bebizonyítsa neked, figyel arra, amit mondasz neki. Ha igazán bejössz neki, egy idő után saját magáról is felfed pár személyes titkot, melyet szeretne, ha megtudnál róla. Ezeket a személyes kis titkokat pedig azzal a mondattal fogja kezdeni, hogy: „Nem mondtam még el senkinek, de neked elmondom.”

4. Bókol neked

Egy nyilvánvaló jele annak, hogy tetszel a férfinak az, hogy szépen, illedelmesen beszél veled, bókol neked és könnyen kifejezi az érzelmeit arról, hogy mennyire nagyon rajong érted.

5. Mesél rólad a barátoknak és rokonoknak

Ha egy férfinak igazán tetszel, akkor azt szeretné, hogy az egész világ megismerjen téged. Ez is egy jele annak, hogy büszke arra, hogy a társaságod része lehet. A férfi minden gesztusa, amellyel megpróbál bevonni téged a személyes életébe, szilárd érvek amellett, hogy érdeklődik irántad és biztosan bejössz neki.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.