5 jel, hogy a férfi komoly párkapcsolatot tervez
2019-02-22  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Megismertél egy jóképű férfit és már pár randi után úgy érzed, hogy egész közel került a szívedhez? Már előre szeretnéd tudni, hogy megéri-e hosszú párkapcsolatban gondolkodnod vele vagy sem? Mi segítünk felismeri a férfi azon tulajdonságait, melyek arra mutatnak, hogy szerelmes-e beléd. Elemezd a viselkedését és az alábbi lista alapján találd meg azokat a jeleket, melyek segítségével eldöntheted, hogy megéri-e komolyabb érzelmeket belefektetni a párkapcsolatba vagy sem.

Vannak olyan férfiak, akik szavakban nem tudják kifejezni az érzelmeiket, azonban sok esetben a viselkedésük mindent elárul. Ha szeretnéd megtudni, hogy az imádott férfi szerelmes-e beléd, légy figyelmes az alábbi jelekre:

1. Úgy tetszel neki, amilyen vagy!

A párkapcsolatok elején a fizikai adottságok alapján találják egymást vonzónak a párok, azonban ha egy férfinek tetszel, akkor amellett, hogy nagyon büszke lesz arra, hogy egy szép nővel randizgat, sokkal inkább értékelni fogja azt, ha vannak értelmes gondolataid, jó döntéseket hozol és megoldást találsz a problémákra. Manapság a nők többsége mindent megtesz azért, hogy minél vonzóbban nézzen ki, a legtöbb férfit azonban mégsem a külső szépség fogja meg hosszú távra. A legtöbb esetben a férfiak az olyan nőket választják, akikkel egy jó csapatot tudnak formálni az életben és nem csak a hálószobában.

2. Védelmez!

Azon férfiak, akik tényleg szerelmesek, párjuk számára ösztönből védelmezővé válnak. Észre fogod venni, hogy párod oltalmazni fog azok az emberek vagy dolgok elől, melyek fizikailag vagy lelkileg megbánthatnak, és mindig készen fog állni arra, hogy harcoljon azokkal, akik rosszat akarnak neked, még akkor is, ha magát sorolja veszélybe.

3. Kikéri a véleményed!

Ha a férfi komoly párkapcsolatot tervez, szereti kikérni a párja véleményét. A férfiak szeretik azt, ha tanácsokat kérhetnek a párjuktól, és kíváncsiak arra is, hogy némely témáról mi a véleményük, lehet ez akár a politika vagy a vallás is.

4. A te életedet éli!

Egy szerelmes férfi egy időre elfelejti a saját szükségleteit és arra törekszik, hogy leginkább a párja szükségleteit elégítse ki. Már nem magát tartja elsőbbrendűnek és az ideje nagy részét megpróbálja a szerelmének szentelni. Néha megtörténik az is, hogy a férfi olyannyira törekszik partnere vágyainak a teljesítésére, hogy már elkezdi azokat a hobbikat űzni vagy azokat a dolgokat csinálni, mint a partnere.

5. Megbízik benned!

A párkapcsolatok kezdetén a párok minden percben együtt szeretnének lenni, azonban pont ez az a dolog, ami sok vitához is vezethet egy párkapcsolatban. Vannak olyan férfiak, akik nem viselik túl jól a partnerük nagy térigényét, és minden másodpercben vele szeretnének lenni. Ha egy férfi szerelmes, megbízik a nőben és nem rendez féltékenységi jeleneteket, amikor a párja esti bulit szervez a barátnővel, vagy netalán tovább kell bent maradnia a munkahelyén.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.