5 étel, amit soha ne rendelj az első éttermi randin
2018-07-26  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Teljesen rendben van az, ha az első randin jó benyomást szeretnél kelteni a randipartnered előtt, azonban nem elegendő csupán az, hogy szépen elkészülj és megfelelően viselkedj. Ha az első randi helyszínéül egy éttermet választotok, akkor nem csak a kinézetedre kell odafigyelned, hanem arra is, hogy milyen ételt rendelj. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt az öt ételt, amit az első randin soha nem szabadna rendelned egy étteremben.

1. Spagetti

Felejtsd el „A hölgy és a bandita” romantikus jelenetét, a spagetti egyáltalán nem jó választás az első randira. Ahelyett, hogy arra figyelnél, akivel épp randizol, folyamatosan arra fogsz figyelni, hogy a spagettiszósszal semmiképp se kend össze az arcodat és ne pecsételd le a ruhádat.

2. Gyros pitában vagy hamburger

Létezik egyáltalán olyan személy, aki civilizáltan meg tud enni egy gyrost pitában vagy hamburgert anélkül, hogy összemaszatolná vele a száját, anélkül, hogy ne ejtene le egy kis húsdarabot a földre vagy anélkül, hogy legalább egy csepp szósz ne csöpögne le a blúzára?

3. Hagymát vagy fokhagymát tartalmazó ételek

Bármennyire is szereted ezeket az ízeket, a hagymát vagy fokhagymát tartalmazó ételek fogyasztása semmiképp sem ajánlott az első randin. Senki sem szeretne úgy társalogni veled, hogy a szád hagymagáztól bűzölög, ezért a hagymás élvezeteket hagyd meg inkább egy másik alkalomra.

4. Ételek, melyeket eddig még sohasem próbáltál

Szeretnél menőbbnek tűnni, ezért valami különleges ételt rendelsz? Ok, de mi van akkor, ha mégsem fog ízleni, vagy ha olyan ételallergiád van, amiről nem is tudsz? A menő ételek helyett válassz inkább valami egyszerűbb ételt, amit ettél már legalább egyszer, és amiről tudod azt, hogy ízleni is fog.

5. Csak egy saláta

A férfi, akivel randizni mentél soha nem fog bírálni amiatt, mert eszel. Ha már étterembe mentek, akkor ez az a hely, ahol illik enni és nem csak csipegetni. Ha a randipartnered már meghívott egy étterembe, akkor használd ki és rendelj egy normális ételt, ne csak madáreledelt. Itt nem arról van szó, hogy nagy adag, zsíros ételeket kell enned, ha tetszik, ha nem, hanem csak arra figyelj, hogy ne az első randin mutasd meg, hogy salátával fogyókúrázol.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.