5 dolog, amit a férfiak az első szerelmüktől tanulnak meg
2019-05-13  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Ritkán fordul elő, bár nem lehetetlen, hogy elsőre megtaláljuk az Igazit. Megtetszik nekünk valaki, beleszeretünk, de aztán rájövünk, hogy még sem élnénk le vele közösen az egész életünket. Bár a szakítás fáj, szerencsére mindig tanulhatunk is belőle valamit, amitől a következő kapcsolatunk már jobb lehet.

Nincs ez másként egyik nem esetén sem. Bár nem beszélnek róla, de a férfiak is átmennek ezen a rögös úton, amelynek az első fontos állomása az első szerelem, és vele együtt az első igazi párkapcsolat.

Te vagy a párod első szerelme? Akkor jó, ha tudod, hogy mi az az 5 dolog, amit Tőled fog megtanulni a kedvesed.

1. Fontos a kompromisszum

Az első szerelem a férfiak számára az első olyan emberi kapcsolat is egyben, amelyben kompromisszumok meghozatalára kényszerülnek. „Te nem szeretnéd, hogy én minden este szórakozni menjek a barátaimmal? Maradjak itthon, hogy veled nézzünk meg filmet?” Az első párkapcsolattal olyan helyzetben találják magukat, amit korábban nem tapasztaltak. De ha szeretik a párjukat, akkor rájönnek, hogy nekik is fontos, hogy megtalálják a közös nevezőt. Ha Te is épp az első barátnője vagy valakinek, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy megkönnyíted számára ezt a helyzetet. Az őszinte beszélgetés sok problémát megold.

2. A kapcsolatok kényelmetlenséggel járnak

Egy párkapcsolat része, hogy kiismerjük a másikat, és amíg ez nincs meg, addig sokszor előfordul, hogy akaratunk ellenére megbántjuk valamivel. Az ilyen viták, és problémás helyzetek a kapcsolatok velejárói, de szembesülni az első ilyen üggyel frusztráló, és kényelmetlen, viszont a férfiak ebből azt is megtanulják, hogy pont az ilyen helyzetek viszik előre a párkapcsolatot.

Ez is érdekelni fog! 11 szerelmi lecke, amit minden anyának meg kellene tanítania a lányának

3. Intimitás

Valószínűleg egy férfi számára nem az első kapcsolatában történik meg az első intim együttlét. Viszont semmiképpen nem tekinthet egyformán a kétféle helyzetre. A legtöbb férfi az első szerelmétől tanulja meg igazán, hogyan kell egy nővel bánni, és a párja mire vágyik. Első igazi barátnőként segíts Te is neki ebben a tanulási folyamatban.

4. A szerelem nem mindig elég

Szintén az első párkapcsolatban szembesülnek azzal a férfiak, hogy ami szép és jó rövidtávon, az nem biztos, hogy működni fog hosszú évekig. Egy kapcsolathoz ugyanis nem elég szeretni valakit, tisztelni is kell, megbízni benne, sok problémát közösen megoldani, és még több energiát belefektetni.

5. A szakítás fáj

Nemcsak a nőknek okoz törést az életükben egy kapcsolat felbomlása, a férfiak ugyanúgy szenvednek tőle. Az első szakítás után megtapasztalják, hogyan is lehet túlélni ezt a helyzetet, és mi a legjobb módszer a felejtésre. Emellett arra is rájönnek, hogy mit is várnak el egy kapcsolattól, mi teszi őket boldoggá, és ki az, akivel nem működhet az együttélés a jövőben sem.

par

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.