5 dolog, amire a félénkeknek figyelniük kell az első randin
2018-01-05  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Az online társkeresés sokban kedvez a kicsit visszahúzódóbb embereknek, akik a félénkségük miatt a személyes ismerkedés során kevésbé sikeresek. Az ilyen félénk, vagy a manapság egyre elterjedtebb kifejezéssel élve, introvertált személyiségnek is megvannak a lehetőségei, hogy sikeresek legyenek a randizásban. Cikkünkben összeszedtünk pár tippet, hogy mire érdemes odafigyelni az első találkozáskor.

  1. Mosolyogjunk

Ezzel nem hibázhatunk! A mosolygás a barátságosság legfontosabb ismérve, és megalapozza a kellemes alaphangulatot. Ha a randi alatt végig ügyelünk rá, hogy ne stressz határozza meg a mimikát, a beszélgetés is egyre oldottabb lesz.

  1. Óvatosan az alkohollal

Egy-két pohár bornak lehet jótékony hatása, de semmiképp sem szabad abban bízni, hogy az alkohol majd könnyedebbé, és magabiztosabbá tesz. Sajnos amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan tova is illan a hatása.

  1. Készüljünk fel előre

Hogy ne álljon be a kínos csend, érdemes előre felkészülni pár kérdéssel, ami tovább gördíti a beszélgetést. Ha online társkeresőről van a randipartner, akkor sok támpontot adhat az adatlap, vagy a korábban váltott üzenetek.

  1. Merjünk önmagunk lenni

Nem szabad tetszetősebb személyiség látszatát kelteni az eredményes randi érdekében. A görcsös megfelelni akarás helyett jobb nyugodtnak és érdeklődőnek maradni. Lehet a partnernek épp ez a fajta félénkség és visszahúzódó személyiség jön be.

  1. Adjunk egyértelmű visszajelzést

A félénk társkeresőknek talán ez az egyik legnehezebb próbatétel egy randi során, hiszen visszajelzést kell adni, ami sokféle reakciót válthat ki a másikból. Mindig nyugodtan és határozottan kell kinyilvánítani a tetszésünk vagy nem tetszésünk, hiszen ettől függ a kapcsolat további sorsa.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.