5 dolog, amire egy nő vágyik a kapcsolatban (de sosem mondaná ki)
2019-02-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Mire vágyik a nő? Mit gondolhat a párom? Biztos sok férfinak okoz nehézséget ez a két kérdés. Sajnos a férfiak számára igazi kihívás néha kitalálni mire is vágyhat egy nő egy kapcsolatban. Tudjuk már régóta, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról jöttek, ám mégis vannak dolgok, amiket egyszerűen meg lehet valósítani, és még csak gondolatolvasás sem kell hozzá. Az alábbiakban bemutatunk 5 dolgot, amire egy nő vágyik a kapcsolatban.

1. Egy férfi, akire fel tud nézni

A tiszteletet nem könnyű elérni, de van pár alapvető dolog, amivel nagyon egyszerűen el lehet érni, hogy a nő felnézzen a párjára. Ilyen például, hogy ápolt a külseje, alapvető higiéniával rendelkezik, és törődik az egészségével. Nem kell kigyúrtnak, vagy szupermodellnek lenni, egy igazi férfi ereje a kedvességben és megfelelő intelligenciában rejlik.

2. Egy férfi, aki tiszteli őt

Nem csak kapni kell a nő tiszteletéből, de adni is kell neki jócskán. Ez sok mindenben megnyilatkozik, mint például az illő viselkedés, a köszönet és a bocsánatkérés kinyilvánítása. Fontos az is, hogy a férfi elfogadja a párját önmagáért, és hagy neki időt, hogy feltöltődjön. A személyes tér nagyon fontos eleme egy kiegyensúlyozott párkapcsolatnak.

3. Egy férfi, akivel valóban összekapcsolódhat

Ez elsősorban lelki eredetű összekapcsolódás, hiszen egy nőnek nagyon fontos, hogy a társa lelkileg elérhető legyen számára, akivel megoszthatja a legbelső félelmeit, kételyeit. Ha egy férfi szeretné elérni, hogy a párja teljesen tisztelje, csak egy kicsivel több figyelmet kell neki adni, mikor a problémáiról beszél.

4. Egy férfi, akibe újra és újra beleszerethet

A romantikát nem egyszerű hosszú távon ugyanolyan hévvel fenntartani. Megfelelő hozzáállással és apró trükkökkel, azonban mindig el lehet varázsolni a párunkat. Egy-egy randi este jó taktika lehet, illetve érdemes sokszor dicsérni a másikat mind külsőleg, mind belsőleg.

5. Egy férfi, aki nem gyerekes

Egy nő sem szeretné azt érezni, hogy a párja anyja lett. A nő akkor tud felnézni a férfira, ha a törődése egészséges szinten marad, és úgy érzi nem csak és egyedül rátámaszkodik a párja, de képes egyedül is döntéseket hozni, és felnőttként viselkedni.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.