5 dolog, amin Te is túl sokat rágódsz a párkapcsolatodban
2019-06-17  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Egy szerelem, és vele a párkapcsolat folyamatosan változik, fejlődik, jó esetben egyre magasabb szintekre emelkedik. Más dolgok miatt félünk közvetlenül a megismerkedésünk után, és más helyzetek töltenek el aggodalommal, ha már több hónapja együtt járunk valakivel.

Amíg egy szerelem kezdetén az összecsiszolódáson dolgozunk, addig később már komolyabb lépésekre is el kell szánnunk magunkat.

Ha Te még csak az ismerkedés fázisban tartasz, akkor olvasd el cikkünk első részét: 10 dolog, amin Te is túl sokat rágódsz a kapcsolatod elején

De ha már néhány hónapja együtt vagy a pároddal, akkor inkább az alábbi 5 helyzettel szembesülhetsz. Szerencsére, ezek egyike miatt sem kell aggódnod, csak mindig maradj őszinte.

1. Ha közös utazást terveznél

Alapszabály, hogy ne tervezz hosszabb időre előre, mint amennyi ideje együtt jártok. Ha például 3 hónapja ismerkedtetek meg, és két hónap múlva lesz egy esküvő, amire hivatalos vagy, akkor nyugodtan elhívhatod kísérődül. Viszont, ha csak fél év múlva lesz ez az esemény, akkor jobb, ha kivársz.

2. Ha szóba kerülnek a hosszú távú terveid

Ha Te házasságot, és gyerekeket szeretnél, vagy inkább a karriered építenéd, jó, ha előre megbeszélitek. Egy kapcsolat tartósan csak akkor működhet, ha az alapvető céljaitok összeegyeztethetők.

3. Ha megjavítanád, ami elromlott

Manapság már nincs erősebb, vagy gyengébbik nem. Ha csöpög a csap a fürdőszobában, és értesz hozzá, akkor miért ne javíthatnád meg Te. Senki nem mondta, hogy ez még mindig a férfiak dolga.

4. Ha közös profilképet tennél fel

Gyakran előfordul, amikor szeretünk valakit, hogy a közösségi oldalainkon a saját fotónk helyett egy közöset tennénk fel, ezzel üzenve a világnak (barátoknak, szülőnek,  exeknek,…), hogy rátaláltál a párodra. Ezzel nincs is semmi gond, nincs mit szégyellni, csak előtte azért kérdezd meg a kedvesed véleményét is.

5. Ha bemutatnád a családodnak

A kapcsolat ezen pontja sosem egyszerű, viszont szükséges a továbblépéshez. Jobb, ha minél előbb túlestek rajta. Amikor megismeri a családodat, akkor közelebb kerül hozzád is, látni fogja, honnan jöttél, mi volt Rád hatással, és miért lettél az, aki. És még valami, hogy ha hajlandó elmenni a szüleidhez, és bemutatkozni nekik, akkor az egyértelmű jele a komoly szándékainak is!

par

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.