5 dolog, ami miatt párod kiléphet a kapcsolatból
2019-02-06  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A szakítás a legtöbb esetben mindkét fél hibájának a következménye. Alábbi cikkünkben felsorolunk 5 olyan dolgot, ami miatt elhagyhat a párod, így még időben fel tudsz figyelni a vészjelzőkre és még időben változtathatsz a dolgokon. Egyébként minden váláson átesett nő is az alábbi öt dolgot fogja felsorolni, ami ahhoz vezet, hogy a férjed vagy párod kilépjen a kapcsolatból. Lássuk, melyek ezek:

1. Meg akarod változtatni

Az első leggyakrabban előforduló dolog, ami ahhoz vezethet, hogy elhagyjon a párod, az az, hogy megpróbálod őt megváltoztatni, másra formálni, mint ami ő valójában. Bármennyire is szeretnéd ezt, ne tedd! Te választottad, ezért szeresd őt olyannak, amilyen. Ne mondd azt neki, hogy túl sok focimeccset néz, vagy nem ártana, ha lefogyna pár kilót, vagy másképp öltözködne. Mielőtt még a férjed vagy párod lett, ezeket valószínű már mind tudtad róla, és mindezek ellenére beleszerettél.

2. Ellenőrzöd

A folyamatos ellenőrzés és nyomozás a párod után, nagyon rossz irányba viheti el a párkapcsolatot. Ha folyton kételkedsz benne és nem bízol meg benne, amikor azt mondja, hogy a haverjaival találkozik, ha folyton a telefonját ellenőrzöd, ez annak a jele, hogy valami nincs rendben köztetek. Te nem az anyja vagy, hogy folyton ellenőrizgesd, hanem a párja. A nők gyakran hajlamosak arra, hogy túlgondolják párjuk más nőkhöz való viszonyát. Egy olyan kapcsolatban, ami a bizalomra épül, nem kell felütnie a fejét a bizalmatlanságnak, hiszen ez előbb-utóbb konfliktusokhoz vezet.

3. Nem bújtok ágyba túl gyakran egymással

A férfiaknak szükségük van az intim együttlétekre, többször, mint ahogyan ezt a nők általában igénylik, de ugyanakkor emocionálisan is szeretnek kötődni valakihez. Ha gyakran visszautasítod, és folyton fejfájásra panaszkodsz, egy idő után el fogtok hidegülni egymástól, párod pedig lehet, hogy más nő karjaiban fogja keresni a boldogságot. Ügyelj arra, hogy add meg neki mindazt, amire szüksége van, hiszen sok esetben a férfi távozásának egy kapcsolatból ez is lehet az oka.

4. Nem gondoskodsz már magadról

Nagyon sok nő, ha már egy tartósabb párkapcsolatban él, vagy már gyerekei is vannak, hajlamos arra, hogy elhanyagolja magát. Nem törődik már azzal, hogyan néz ki, kényelmes és elnyúlt ruhákban jár, és gyakran csak a gyerekeire fordítja az összes figyelmét. A férfiak szeretik azt, ha csinos a párjuk vagy a feleségük, és akire büszkék lehetnek, akikkel nem szégyellik magukat a barátaik társaságában sem. Így hát, fordíts magadra gondot és ne hagyd, hogy a mindennapi elfoglaltságaid elvegyék az idődet a magadra szánt pillanatoktól.

5. Kritizálod a családját

Soha ne mondd azt a párodnak, hogy nem tetszik a családja, ez ugyanis nagyon megsértheti őt. Neked sem tetszene, ha ő nem fogadná el a családod, így te se mondj neki ilyeneket. A családja hamarabb ott volt az életében, mint te, ők nevelték fel, miattuk lett az az ember, akibe te egykor beleszerettél, így soha ne mondj róluk rosszat. Ha sok negatívumot mondasz a családjától, azt kockáztatod, hogy egy nap kilép a kapcsolatból.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.