5 app, amivel gyönyörűvé varázsolhatod Insta képeidet
2019-07-08  /  Szerző:   /  Rúzs  /  Nincs hozzászólás

Van, akinek egyszerűen öröm ránézni az Insta oldalára: gyönyörű, makulátlan képek sora, fantasztikus stílusban, csodás színekkel. Szinte egész nap el tudnánk nézegetni a bejegyzéseket. Szerencsére 2019-ben már nem kell profi fotósnak vagy szupermodellnek lennünk hozzá, hogy hasonló gondolatokat váltsunk ki fotóinkkal. Elég hozzá néhány okos kis applikáció.

insta

Photoshop Express

Az Adobe Photoshop programjait évtizedek óta a legnépszerűbb képszerkesztők között tartják számon, sokunknak azonban problémája akadhat a profik számára készített PC verziók használatával. A Photoshop Express viszont annak ellenére, hogy a szofisztikáltabb telefonos képszerkesztők körébe tartozik, igazán felhasználóbarát maradt, így használata egyáltalán nem fog gondot okozni. Ha az Instagramot tudjuk kezelni, akkor 5-10 perc gyakorlás után ez is tuti menni fog. A pár perces beletanulásért cserébe pedig különféle szűrők, finombeállítások, keretek, matricák és szövegírási lehetőségek tucatjai állnak rendelkezésünkre, biztosítva ezzel, hogy Insta képeink soha ne váljanak unalmassá.

insta

Foodie

A Foodie fotókészítő és szerkesztő alkalmazása egyszerű, de nagyszerű: nincsenek bonyolult érthetetlen funkciók, sem egy huszonkettedik fajta ismeretlen beállítás. Van azonban minden, ami csak szükséges lehet egy, a hétvégi grilltálról, a délutáni fagyizásról vagy a házi almás pitéről készített fantasztikus képhez. A Foodie szűrői ugyanis pontosan arra hivatottak, hogy legjobb, legínycsiklandóbb és leghívogatóbb színükben tüntessék fel főzőtudományunk vagy étterem látogatásunk eredményeit. A filtereket már a fényképezés közben is használhatjuk, de ha nem tesszük meg, akkor sincs gond, utólag is ráhelyezhetjük őket képeinkre.

insta

UNFOLD

Igazán hasznos alkalmazás, ha valamilyen téma bloggerei vagyunk, de akkor is, ha egyszerűen azok közé tartozunk, akik Insta sztorikon keresztül tájékoztatják barátaikat és követőiket mindennapjaikról. Az UNFOLD-ban ugyanis az Insta sztori valóban sztorivá válhat: összefűzhetjük képeinket, változtathatjuk sorrendjeiket, leírást és címet adhatunk hozzájuk, mindezt különösen stílusos formába csomagolva, és kifejezetten könnyed használattal. Sőt, biztosak lehetünk abban is, hogy az eredménnyel meg leszünk elégedve. Ezt biztosítják az UNFOLD már létező, használatra kész sablonjai. Elkészített, megkomponált, akár sok-sok oldalas sztorijainkat lementhetjük az appba, és közvetlen fel is tölthetjük őket onnan Instánkra.

insta

VSCO

A VSCO letöltésével nem csak egy képszerkesztőt kapunk, hanem egy egész képszerkesztő közösséget. A regisztrációt igénylő alkalmazásban ugyanis saját profilunk lehet, bemutathatjuk legjobb képeinket, és inspirálódhatunk másokéból, ismerősöket és követőket gyűjthetünk, sőt fotózásról, fotószerkesztésről, stílusról szóló cikkeket is olvashatunk. Mindemellett természetesen számtalan szűrő és beállítás között válogathatunk, és emelhetjük Insta bejegyzéseinket a következő szintre.

insta

StoryArt

Ha az Insta sztorik megszállottjai vagyunk, ne hagyjuk ki a StoryArt-ot sem, mert biztosan nem fogunk csalódni benne. Az app segítségével sztorijaink gyönyörű képeslapokhoz hasonló megjelenést kaphatnak, mindezt szinte bármilyen stílusban, hiszen különféle témákra osztott sablonok százai közül válogathatunk. Ha szeretjük az igényesen megszerkesztett képeket, valóban történetet szeretnénk mesélni Insta sztorinkkal, vagy kedvenc idézetünket ágyaznánk be napi történetünkbe, ez a tökéletes alkalmazás.

insta

Forrás: Activebeauty

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.